İmg ve zip li dosyalarınızı uygulama ile yükleyin

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
İmg ve zip li dosyalarınızı uygulama ile yükleyin
Bazı zamanlarda telefonumuzun yedeğini alıp bu yedeklemeleri geri yüklüyoruz ve bu yaptığımız işlerde zaman alıyor. Bu uygulama ile bu işlemleri (Recovery, kernel yedeklemeleri vb.) çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulama özellikle recovery moda geçmeden işlemleri yapabiliyor. Uygulama ile Custom rom ve cwm-twrp zip dosyalarını yükleyebilirsiniz.
Aynı zamanda yedeklerimizi Dropbox, Box ve Google Drive gibi bulut depolarla senkronize edebiliyor.

Gereksinimler : Androıd 4.0+, Root
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TheLost72

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
İyi birşey ama bizim Discovery 2 telefonlarında hala iyi bir yedek alma yöntemi yok, MTK DROID TOOLS'dan bile yedek alamıyorum

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Aslıdna görüyor ama düzgün çalışmıyor, en azından bende yeşil ışık yanıyodu telefon bilgilerini felan görüyordum. ama yedek alırken storage ile ilgili bi hata veriyodu

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Aslıdna görüyor ama düzgün çalışmıyor, en azından bende yeşil ışık yanıyodu telefon bilgilerini felan görüyordum. ama yedek alırken storage ile ilgili bi hata veriyodu
Kullandığın sürümü ve driveri atabilirmisin ?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
v2.5.3 kullanıyorum Droid Tools için ayıryetten driver yüklemedim, çok önceden flash_tool için yüklemiştim birsür driver kurmuştum hangisi çalışıyor bilmiyom :D
bu siteden indirmiştim

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
v2.5.3 kullanıyorum Droid Tools için ayıryetten driver yüklemedim, çok önceden flash_tool için yüklemiştim birsür driver kurmuştum hangisi çalışıyor bilmiyom :D
bu siteden indirmiştim
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: TheLost72
yaytas

yaytas

Üye
açıkçası şu ana kadar hiç yedek almadım bu yedek alma sistem geri yükleme gibi bişey mi oluyor yani mesela ben whatsapp da mesajlaşma geçmişimi uygulamalarımı falan geri mi yüklüyorum yoksa normal sadece resimler müzikler ve sistem mi kalıyor elimde

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Benim istediğim yedek, mesala ben telefona yeni ROM yükledim. O Rom'a facebook, twitter oyun vb. istediğim şeyleri yükledim sonra onları yedeklerini alcam Ayarlar, Uygulamalar Herşeyi yedeği alıncak, Recovery boot.img felan herşey, sonra telefonda sorun oldu yada yavaşladıysa o yedeği geri yüklicem herşey eskisi gibi olcak. Sanırım böyle bişey mümkün değil :P

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Ben twrp recoveryden boot, data, sistem, custpack ın yedeğini alıyorum herşeyi yedeklemiş oluyor zaten full en son bıraktığım gibi

• Beğen
Tepkiler: yaytas

Üst Alt