img dosyalı rom editleme yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
navti

navti

Üye
    Konu Sahibi
img dosyalı rom editleme yardım?
tablet bilgisayarın romları .img formatında ben şimdi .zip leri editleyebiliyordum ama bunları nasıl editleyeceğimi bilmiyorum yöntemi anlatan olursa sevinirim.

mersimersi33

mersimersi33

Üye
tablet bilgisayarın romları .img formatında ben şimdi .zip leri editleyebiliyordum ama bunları nasıl editleyeceğimi bilmiyorum yöntemi anlatan olursa sevinirim.

Merhaba, önce toplu olan dosyaları çıkartalım winrar zip vs. ile.. md5 formatında olanları winrar vya zip ile açalım ve içinde .tar dosyalarından PDA paketini winrar ile açalım.. geldik dosyalara system.img dosyasını açın ama ne ile ben ultraiso prog. ile açıyorum apklerin .odex'i varsa karışma aman.. yeni apkler yani kurmak istediklerin olursa burda biraz bilgi gerekiyor çünkü toparlanması gerekecek system.img'nin bu yüzden md5 contrlünden geçmeli ultraiso bunu da yapıyor ama...

rootlu ise telef. root explorer ile system/app ordan silmek istediğin ama apk. ve .dex'ler var gerekmeyenleri sil örnek google gazete. sesli arama. office. talk. google searc. takvim. yuvarlak saat. vs dahası... ayrıca sildiğin dosyaların kopyasını almayı unutma.. sildiğin dosyaların kalıntıları olur bunuda menü>bul'dan bulup sil unutmadan üste R/O olmalı... [email protected]:pro:

ferooo57

Üye
Arkadaşım img şeklindeki romu tablete LiveSuit adlı programla yükleyebilirsin img dosyasını seç.tablet kapalı olacak tabletin ses açma tuşuna basılı tutup usb takın ama tableti sakın açmayın sonra ses açma tuşuna basılı tutup power tuşuna basıp bırakın yaklaşık 5-10 kez livesuit programında bir pencere çıkacak evet deyin tekrar evet deyin yüklenince soru işareti olan bir pencere çıkacak tabletinizi çıkarıp açabilirsiniz(Ses açma tuşu olmassa ses kısma tuşunu deneyin tablete göre değişebilir..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt