• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iMesh 9.0 (Türkçe) Download : Dosya Paylaşım Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iMesh 9.0 (Türkçe) Download : Dosya Paylaşım Programı
En başarılı dosya paylaşım yazılımlarından biri olan iMesh, yeni sürümü ile müzik ve film indirme olanağını da kullanıcılarına sunuyor.

Yeni Türkçe sitesinden sonra, yeni sürümü ile Türkçe versiyonunu da yayınlayan iMesh 9.0 yeni sürümü ile dünyayı sarsacağa benziyor. Korsan müzik ve korsan filme karşı olan yazılım, telif hakları kapalı olan müziklerin ve filmlerin paylaşılmasını engelliyor. Yani telif hakları kapalı olan müzikleri bu programda paylaşamıyorsunuz. Yazılımı taşınabilir mp3’ünüz iPod ve dünyanın bütün müzisyenlerini bir arada toplayan MySpace sitesi ile birlikte eş görevli olarak kullanabiliyorsunuz. Yazılımı indirmek için

• Beğen
Tepkiler: mtx142, volkanius, speedy80 ve 3 diğerleri

calipso_anka

Üye
paylaşım için tşkler;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tşk itunesi andiriyor biraz

turkordu

turkordu

Üye
Tşkler cok güzel biseymiş...

mtx142

mtx142

Üye
tesekkurler guzel paylasim

SlashGun

SlashGun

Üye
güzeL felan değil Şahsen beğenmedim .. Ne bearshareden ne bundan ne aresten indiremiyorum müzik ..
Bi limewireden işte ..

gscangs

gscangs

Üye
bearshareye benziyormus görüntüsü

dumangozlu

Üye
güzel prg tşk

Ozan

Ozan

Admin
iMesh hiç kullanmadım ve bir türlü ısınamadım ama yeni sürüm bildirimi için Doğuş' a teşekkürler :)

veran

Üye
saolasın kardeş güzelmiş hemde hızlı iniyor müzikler saol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt