imei'si değiştirilmiş samsung galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

kartalbfl

Üye
    Konu Sahibi
imei'si değiştirilmiş samsung galaxy s3
merhaba arkadaşlar bende imei'si değiştirilmiş samsung galaxy s3 var ve telefonum rootlu yeni güncelleme yapıldığında telefonun şebekesinin gittiği söyleniyor ben güncelleme yaptığımda gerçekten de şebeke gidermi şimdiden teşekkür ederim.

enterneoll

enterneoll

Üye
evet gider imei değiştirilmişse

strk92

Üye
evet şebeke gider ancak samsung servisine gidip telin garantisi varsa tele orjinal yazılım yükleyip rom sayacını sıfırlayıp götürürseniz garantisi varsa garanti dahilinde orjinal imei sini geri yüklüyolar eğer telin garantisi varsa bu şekilde yapıp güncelleme sonrası şebeke gitmesi sorununu çözebilirsiniz

mertcan01

mertcan01

Üye
evet şebeke gider ancak samsung servisine gidip telin garantisi varsa tele orjinal yazılım yükleyip rom sayacını sıfırlayıp götürürseniz garantisi varsa garanti dahilinde orjinal imei sini geri yüklüyolar eğer telin garantisi varsa bu şekilde yapıp güncelleme sonrası şebeke gitmesi sorununu çözebilirsiniz

:) kardes garantisi olan telefonda imei neden degistirsinler ki ? :) ozel bi sebebi mi var :):)

mertcan01

mertcan01

Üye
Sanirim senin telefonunda benim gibi imei atilmia rootlanmis durumda. Kardesim cozumleri var bende bir suredir arastiriyorum. Guncelleme geldiginde efs dosya yedegini alip guncelleme yapiyorsun. Peoblem olmuyor diye biliyorum. Sorun etme 4.3 gelsin o zaman birsekilde çözülür.
Hic bilemedin telefoncu guncellemesini yapar imei zarar gormez en fazla alacagi mebla 20 tldir. Sikma sen canini

Üst Alt