İmei Sorunu 17 Karakter

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
İmei Sorunu 17 Karakter
Ya bende i450 var. Bazı oyun ve programlarda ****** imei istiyor giriyorum fakat uzun karakter diyor. Benim imei numaram 17 karakterli. İlk 15 karakteri yazıyorum bazı oyun ve programlarda oluyor bazılarında olmuyor. Hatta imei sorgulamaya girdim "lütfen imei numarasını doğru" yazın diyor. Bu nasıl bir şey anlamadım. Önceden hep Nokia kullanmıştım onlarda 15 karakterdi. :agla

POWER

POWER

Üye
tüm telefonların imei kodları 15 hanelidir. TElefonunuzdan *#06# ı tekrar tuşlayıp kontrol ediniz.

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Ama gerçekten 17 karakter.

POWER

POWER

Üye
o zaman telefonda bariz bir sorun var. Telefonun kasasındaki imei-kutudaki imei yi kıyaslar mısınız ? Çünk 17 haneli imei yoktur!

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefonum Samsung i450. 24 Ekim tarihinde Hepsiburada'dan aldım. Telefonun kasasında 15 karakter. Ama *#06# yapınca 17 karakter çıkıyor.

Imei: ******/**/******/6 telefonun kasasında bu yazıyor. Ama *#06# yapınca *************0601 sonuna 01 eklenmiş nasıl oluyor o ya.

imei.tk.gov.tr adresinden baktım 17 karakterli imei numarasını yazınca " Lütfen geçerli bir Imei numarası giriniz. " diyor. Ama telofunun kasındaki numarayı yazınca " Imei numarası kayıtlı " diyor. Böyle bir şey nasıl olur ya. Ne yapmam gerek. Lütfen bir yol söyleyin. Power kardeş lütfen yardım et! Şu - işlerini çözsem tamamdır.

POWER

POWER

Üye
O zaman garantisi hala sürüyor demektir. Servise yollamanı öneririm :) Kendin birşey halledemezsin :)

ilo53

ilo53

Üye
bende e250 var emeı sılındı telefoncuya goturdum 20 ytl yaptı yazılım yukledı arama yapamadım sınırlı servıs yazıyodu

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Ya servise yollamakta istemiyorum. Her şey yolunda aslında. Google'da araştırdım biraz son iki rakamı dikkate almayacakmışsın. imei.tk.gov.tr adresinden de 15 haneli olarak girdim kayıtlı çıktı. Telefonun bir arzası çıktımı onla beraber o da olur. Şimdi boşu boşuna telefonumdan ayrı kalmak istemiyorum. :) Zaten daha yeni sertifika sorununu çözdüm.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya bende i450 var. Bazı oyun ve programlarda - imei istiyor giriyorum fakat uzun karakter diyor. Benim imei numaram 17 karakterli. İlk 15 karakteri yazıyorum bazı oyun ve programlarda oluyor bazılarında olmuyor. Hatta imei sorgulamaya girdim "lütfen imei numarasını doğru" yazın diyor. Bu nasıl bir şey anlamadım. Önceden hep Nokia kullanmıştım onlarda 15 karakterdi. :agla

arkadasım benımde n99i de ole son iki rakam dikkate alınmıyacak cun ku yazınca dedıgın gıbı 17 hanelı oluyo ve kayıtlı oldugunu anlayamıyorsun.son iki rakam baska bişeyin şeysi yanı kafna takma

baho66

Üye
arkadaş doğru diyor bendede i450 var 17 karekter.sonunda 01 var. sorun falan yok. malesef bazı oyun ve prog. larda sıkıntı yaşıyoruz.

ismail ayhan

Üye
arkadaşlar
nerden giriliyor bu imeil sorgulamaya 18 haneli bendeki cihaz

Üst Alt