Uygulama Imei Sorunsalı Ama Bu Durum Farklı

Sponsorlu Bağlantılar

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
Imei Sorunsalı Ama Bu Durum Farklı
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefonumu değiştirdim galaxy s3 aldım

telefonu aldığımın 2. günü çökerttik nazarlık çıkacak ya

neyse en güncel rom olan I9300XXEMF6_I9300OJVEMF1_TUR versiyonunu kurdum

açtım baktım imei göçmüş 0049

bu sorunu xxemg4 flaşlayarak atlattık imei geldi ama şimdi programların çoğu çalışmıyor

ve cwm yüklemek zorunda kaldım silemiyorum romu tekrar atsam yine imei gidiyor xxemg4 flaşlamak için yine cwm sonra yine programlar çalışmıyor güncelleme alamıyorum

efs klasörüne baktım oda boş imeinin başka yedek alma programı falan var mı yada kurtuluş için başka çare

acill yardımlarınızı bekliyorum

szqn55

szqn55

Üye
Kardeşim google da vereceğim şu isimle ara galaxy S3 i9500 philz touch advenced recovery diye arat bulursun birde şuna dikkat etmek lazim odin ile yuklenen modelini indir. Tabi cihazın rootlu olmasida lazim. Recovery yukledikten sonra recovery moda girip ondan backup and restore bölümü var bölümün içine girip ordan boot,recovery,System,data,cache,ve en muhimi ise efs seçeneği var oradan rahatlikla yedeklerini alabilirsin kardeşim

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim google da vereceğim şu isimle ara galaxy S3 i9500 philz touch advenced recovery diye arat bulursun birde şuna dikkat etmek lazim odin ile yuklenen modelini indir. Tabi cihazın rootlu olmasida lazim. Recovery yukledikten sonra recovery moda girip ondan backup and restore bölümü var bölümün içine girip ordan boot,recovery,System,data,cache,ve en muhimi ise efs seçeneği var oradan rahatlikla yedeklerini alabilirsin kardeşim

Hocam çok saol başka bi rom ile olayı düzelttim fakat asıl sorunum şu olarak kaldı

şebeke normalde war imei düzgün fakat bazı yerlerde telefon çekmiyor mobil ağa erişilemiyor veya ağda kayıtlı değil hatası alıyorum

arıza patchden modem flaşlamaya kadar herşeyi yaptım olmadı romu tekrar yükledim temizlensin diye sadece arıza patch kurulu şimdi ne yapmam gerek

sim karttan diyenler war bendeki 64 kb 3gnin çıktğı zamanlar almıştım 5-6 sene olmuştur 3g yazan kırmızı sim kartlardan vodafone

128 olması şart mı 64kb olsa yeni olsa olmaz mı acaba

szqn55

szqn55

Üye
müşteri hizmetiyle görüştün mü?

szqn55

szqn55

Üye
şebeke düşük ve kısıtlı çekiyo de bişeler yapar

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
sen dedikten sonra baktım evet hatta reset atıyolarmış galiba ama fukaralık başa bela vodafoneu arayamıyoruz ki

şubeye gitsem onlar bişey yapabilir mi?

szqn55

szqn55

Üye
şebekeyle bişe yaparmı bilemiyorum sorun cihazda derler servise ver derler

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
şebekeyle bişe yaparmı bilemiyorum sorun cihazda derler servise ver derler

müşteri hizmetlerini ara dediler 12 lira ücret istiyorlar yeni hat için

hat taşıdım geri zekalılar büyük simden wermişler uğraş dur şimdi kendim makasla kessem ne olur ki

szqn55

szqn55

Üye
:D

pobi

Üye
IMEI ATMAK ICIN UGRASMAYIN GONDERIN ATALIM
SAMSUNG GALAXY PRO SERISI
SAMSUNG ACE (NEW) SERISI
SAMSUNG GALAXY POCKET SERISI
SAMSUNG GALAXY Y SERISI
SAMSUNG DUAL SIM SERISI TELEFONLARA VE REPLIKA TELEFONLARA SORUNSUZ ATABILIYORUZ OZELDEN MESAJ ATIN

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Makasla kestiginde sıkıntı cikarabilir hat. telefoncularda zimbaya benzer bisey var simkart kesici ugrarsan bi kestir

Üst Alt