İMEİ repair sonrası sebeke sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
İMEİ repair sonrası sebeke sorunu :(
Herkeze iyi gunler arkadaslar sorunu hemen soyleyeyim tel discovery 16gb sorun imei silinmisti telefoncuya goturduk yapti gldi elime pin kodunu girdikten snra sebeke normalde 3-4saniyede geliyodur bu imeiden snra 1-2dkada gliyo bazen carpı isareti gliyo snra gliyo ikincisi odemeli atarken karsı tarafa gitmiyo bazen vidyo yada play storeye girerken kaplumbaga gibi hızı oluyo cok bkledikten snra duzeliyo yani kafayı yicem arkadaslar yardımlarınızı bkliyorum stock romdur tel rootludur her yolu denedim olmuyor yardımlarınızı bkliyorum.

jeosalih

jeosalih

Üye
Telefonun bataryasını çıkar orada orj imeiler yazar, yada kutu üzerinden veya faturadan imeileri bul. 2 farklı IMEI olucak tel çift hatlı çünkü.
1) telefonda kişisel verilerini yedekleyip formatla (sorunun yazılımsal ise diye)
2) marketten mobiluncle MTK tool indir aç Root yetkisi ver IMEI kısmına gel yeni imeleri gir
3) bazen ime girme işlemi başarısız olabiliyor bunun sebebi her ROM için 1 şansın olması. Bu durumda general mobile sitesinden ROM indir flasla ve 2 numarayı tekrar yap. Sorunun çözülür

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cevap verdugin icin tesekyr ediyirum cok rom deistirdim ama nafile dedigin gibi uncle toolstan bi arkadasta dedi bi ayrıntılı napıcamı solermisin cok tesekurler

jeosalih

jeosalih

Üye
Aynen yazdığım gibi mobile uncle tools türkçe zaten oraya ime giricen orj ime. Oda zaten pilin altında

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kusurabakmayın ama indirdim turkce deil zaten pilin arkasinda imei aynisi yazıyo

jeosalih

jeosalih

Üye
Pilin oradaki IMEI ile *#06# yaptığındaki IMEI aynı ise sorun yok. Format at belki indirdiğini yazılımlardan dır. Kişisel verileri yedekleme ama

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Kac kez format atım ama nafile heralde sim kartindami sorun var kafayı yicen ya

jeosalih

jeosalih

Üye
Telpaya vip formu doldur ücretsiz ver kargoya pazartesi günü çarşamba tamir olur en iyisi

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Valla para vericek durumda deilim heralde bole kullancaz sorunun cozumunu bilen arkadaslar vrsa yardımlarınızı bkliyorum

jeosalih

jeosalih

Üye
Servis para niye alsın ki

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Vip servisi bildigim kadariyla kargo bedava

jeosalih

jeosalih

Üye
Vip servisi bildigim kadariyla kargo bedava
Vipte herşey bedava. Vip olunca sadece formu doldurduğum için 1 günde tamir ediliyor. Para felan yok. Tabiki arıza senden kaynaklanıyor yani garanti kapsamındaysa

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye bikez giti soket tamiri :(

Üst Alt