IMEI numaram silinmiş olabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
IMEI numaram silinmiş olabilir mi?
Arkadaslar bende S II I9100 var. Her turlu modifiyeyi yapiyorum sikinti yasamiyorum. JB 4.1.2 Omega v16.2 kullaniyorum. Sevgilimde I9100G var. 2.3.6 yukluydu. Dedim ver 4.0.4 yapayin kasmaz bu kadar telefon . Neyse aldım telefonu yanlis kernel falan derken half brick oldu. Telefoncuda yaptirdim. 4.0.4 XXLPY surum attirdim calisti telefon. Kiz 15 dk kullanmis sonra hat gitmis. Wipe cache falan yaptırdım ama olmadı. Ilk basta anlayamadim ama sanirim boot atinca IMEI de silindi. Ben istanbuldayim kiz dun izmir e dondu. Simdi soru su: telefonda *#06# yazinca cikan IMEI kasada yazanla tutuyor. Internettrn sorgulatinca da pasaporta kayitli gozukuyor. Yaji telefonda gozukmus olsa bile silinmis olabilir mi? Eger oyleyse gitsin izmir de kendi imei sini yazdirsin telefonuna telefoncuda.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
sanmıyorum güncelleme kaynaklı bi sorun olabilir tekrar yuklenirse güncelleme düzelir galiba

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Attigin surumden kaynaklaniyor olabilir

cortex47

cortex47

Üye
IMEI silinemez. Değiştirilebilir. Siz TC Kimlik numaranızı sildirebilir misiniz?

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Ben de oyle dusunuyordum arkadaslar. Kiza soyledim bi telefoncuya goturmus. Sebeke entegreyi falan kontrol edecek. Eger o yanmamissa zaten sorun yok. Adama derim bi guncelleme atar olur biter

- - - Eklendi - - -

Ya da insaallah son surum degildir de ayarlardan yazilim guncellestirme ile yapabilir.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Ben de oyle dusunuyordum arkadaslar. Kiza soyledim bi telefoncuya goturmus. Sebeke entegreyi falan kontrol edecek. Eger o yanmamissa zaten sorun yok. Adama derim bi guncelleme atar olur biter

- - - Eklendi - - -

Ya da insaallah son surum degildir de ayarlardan yazilim guncellestirme ile yapabilir.

Kardes kotu durum

yasinim

Üye
reis aynı dert benim başımada gelmişti ve benim yeni aldığım sıfır aldığım cihazda olmuştu. servis boot gitmiş güncelleme yaparken dedi fiyatı 700-750 tl gibi bişey miş inş. aynısı olmamıştır

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
reis aynı dert benim başımada gelmişti ve benim yeni aldığım sıfır aldığım cihazda olmuştu. servis boot gitmiş güncelleme yaparken dedi fiyatı 700-750 tl gibi bişey miş inş. aynısı olmamıştır

Aman kardes ne 700-750si boot gitmisse bile bu yazilimsal bi sorundur parca bile degismiyorken oyle ucuk fiyat gelmez :)

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar olay üzerinden cok geçti de yazayım. Servis anten kablosunu takmayı unutmuş olay bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt