lDarkPasHa
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefona root yapmıştım acaba onun la bir alakası var mı ?Ayni değilse sorun yok.
Yok olmaztelefona root yapmıştım acaba onun la bir alakası var mı ?
O Mesaj geldiğinde rootu kaldırdım bütün rootlu uygulamaları kaldırdım pisman oldum ooffYok olmazuyusmuyorsa numaralar hiç endiselenme
Yasal uyarı diye bir mesaj geldi mesajda ********* imei numarası kılonlanmıstır yazıyo ama benim telefonumun imei numarsası o mesajtaki imei numarasından farklı bir sorun olur mu ?yardım edin !!bana gelen IMEI 14 haneliForum bomboş nasıl is ya arkadaslar yardımcı olmaniz ?
saol kardeşim içim rahatladı , rootu kaldırdım geri yapsam bir sorun olur mu ??Hiç korkma bu insanlar hırsız ben biliyorum çünkü tanıdıklarımdan biri bunu yaşamıştı bunlar dolandırmak için yapıyolar için rahat olsun.
Yapabilirsin istediğin gibisaol kardeşim içim rahatladı , rootu kaldırdım geri yapsam bir sorun olur mu ??
kardeşim telefon s3 mini en iyi rootu nasıl yaparım önceden supersu yüklemistim ve stock rom aciklarmisin ? Iyi olurmu stock rom ?Yapabilirsin istediğin gibi
Anlamadımkardeşim telefon s3 mini en iyi rootu nasıl yaparım önceden supersu yüklemistim ve stock rom aciklarmisin ? Iyi olurmu stock rom ?
kingo root yapma programını kullandım onceden . Daha iyisi var mı ?AnlamadımOdinden flasla mesela direk framaroot falan var
Kingo root güvenilir degil bencekingo root yapma programını kullandım onceden . Daha iyisi var mı ?
Framaroot indirme linkini ve nasıl kullanılacağını anlatır mısın ? K.b kardeşim senden de cok istiyorum ..Kingo root güvenilir degil bence
Framaroot dene
Zaten öyle birşey olsaydı ilk isim poliste olacaktıSahtekarlığın ne yollarını göreceğiz daha kimbilir. İyiki sonunda imei numaranız tutmuyorsa şu xxxxx numarayı arayıp imei numaranızı teyit edin dememişler.
Google a framaroot yaz hemen çıkar mobildeyimFramaroot indirme linkini ve nasıl kullanılacağını anlatır mısın ? K.b kardeşim senden de cok istiyorum ..
tamam kardeşim k.b biraz acemiyimdeGoogle a framaroot yaz hemen çıkar mobildeyimSadece install Superuser de bu kadar
Bendetamam kardeşim k.b biraz acemiyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?