Imei Nosundan Master Code

Sponsorlu Bağlantılar

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
Imei Nosundan Master Code
selam bana telefonun master kodu gerekli.daha önce bir tane site vardı imei numarasından master kodu söylüyordu kaybettim sitenin adını yardım.

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siteyi buldum.burda imei nosunu yazıyoruz ve bize telefonun master codunu veriyor.benim bildiğim nokia telefonlar için,diğer telefon modelleri yararlanırmı bilmiyorum.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(piramit &#064; Mar 13 2006, 01&#58;34 PM) [post=296429]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar siteyi buldum.burda imei nosunu yazıyoruz ve bize telefonun master codunu veriyor.benim bildiğim nokia telefonlar için,diğer telefon modelleri yararlanırmı bilmiyorum.

[/b][/quote]KArde&#036; Master Code Dediğin Ne İ&#036;€ Yarıyor Acep Öğreneßilirmiyim...

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
diğelim telefon kilit kodun kilitlendi,ve kodu bilmiyorsun,burdan imei girerek telefonun kilitkodunu öğreniyorsun.daha doğrusu orjinaline döndürüyorsun.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(piramit &#064; Mar 13 2006, 02&#58;06 PM) [post=296441]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
diğelim telefon kilit kodun kilitlendi,ve kodu bilmiyorsun,burdan imei girerek telefonun kilitkodunu öğreniyorsun.daha doğrusu orjinaline döndürüyorsun.
[/b][/quote]SaoL...

Shadowman07

Shadowman07

Üye
teşekkürler bu siteyi biliyordum ama uygulamamıştım demin denedim oluyor...

Usta_AsH

Üye
vay benim tel 1 kere kilitlenmişti ist ye gidiodu babam ona vermiştim adam 50 milyona yaptı yaw ama bilgisayara falan bağlamış

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bilenlerden Link&#39;i bekliyoruz....

janjan_66

Üye
bencede güzel site her işinize yarayan program var ellerinize sağlık

maxiburak

maxiburak

Üye
saol kardeş

diazem

Üye
kardeş güvenlik kodunu 3 sefer yanlış girilmiş bir telefon da denedim evet doğru orada bir master key veriyor ama o masterkey telefon da işe yaramıyor

GENCSAN

Üye
merhabaaa

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol bizde öğrendik sayende

arifcetiner

Üye
eyv.

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN