imei nasıl değişir

Sponsorlu Bağlantılar

arkeno

arkeno

Üye
    Konu Sahibi
imei nasıl değişir
arabistandan bir tel geldi ama imeisi klonlanmış ve kimseyi ne arayabiliyorum nede ulaşılabiliyorum bize imeisi klonlanmış dediler değiştirelim dedik ama sivasta note 3 ünkini değiştiren telefoncu yok bunu ben nasıl değiştiririm yardım edebilirmisiniz

hatipkaya01

Üye
Dostum imei li sen değiştirmezsin imei değişimi için box diye bir kutu var ve onudabilgisayara ve telefona bağlaman lazım fiyatı yaklaşık 600dolar imei değiştiren bir telefoncuya götürmektedir başka çaren yok tabi telefonun orjinal not3 ise kore ve Çin malı telefonların imei değişimi kolay

arkeno

arkeno

Üye
    Konu Sahibi
tamam biliyorum ama işte bazı tellerde efs yedeği falan alınarak yapılıyor ya bundada olurmu
birde sivasta box ile değiştiren olmadığı için bir yere götüremiyorum

hatipkaya01

Üye
Efs yedeği tabikide çözümdür ama modem dosyasında bir bozulma olduğunda cwmden modem flasla mak gerek internette büyük ihtimalle yani öyle tahmin ediyorum efs yedeğini ise terminal emulator diye google playda bir program var onunla nasıl yedek alınacağı googleda öğrenebilirsin aynı işlevi gören efspro diye bir programda var ama bu program için bilgisayar şart yani anliyacagin rom yüklemeden önce şebekenin gitmemesi için her ihtimale karşı efs yedeğini al
Tanı telefon rootlu olmali

arkeno

arkeno

Üye
    Konu Sahibi
efs yedeğim var
yükleyeceğim efs dosyasıda var ama cwm yükleyemiyorum tel rootlu odin cwm yüklemede hata çıkartıyo flashify telefonoun yazılımını siliyo

hatipkaya01

Üye
Cwm olmuyorsa twrp den modem dosyasını yüklemeyi dene modem dosyasını yükledikten sonra efs yedeğini geri yuklemelisin

arkeno

arkeno

Üye
    Konu Sahibi
tel elimden gitti boşver

Üst Alt