imei klonlama hakkında soru ve cevaplar

miarfe

Üye
arkadaşlar internetten telefon alacağım, ama andoid veya windows işletim sistemli olacak. acaba akıllı telefonlarada imei atılabiliyor mu? bilen varsa yazsın lütfen. şimdiden teşekkürler...

ercanay8

Üye
S.a öncelikle verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Erzurumda bildiğin klonlama işi yapan biri war mı ?

kardeş bu mahkeme sonucunda mahkeme masrafı ne kadar tutuyo biliyo musun

benim telle ilgili fazla bilgim yok benim n97i tel var imai telefoncuda yaptırtcam ama internete felan girerken sorun olurmu ollursa ne olur

Masha

Üye
Bunu öğrenmem çok iyi oldu teşekkürler maxicep

Merhaba arkadaş bende n73 var ama phoenix ile yazılım yüklerken imeı 01234560654321? Oldu bunu nasıl yaparız yada bu imeı yi yapabilirmiyiz

brn86

Üye
benim sgh760 telim var ve klonladılar telim uçtu kendim ımei nosu kopyalamak istiyorum nasıl yapıcam

Selam.. IMEI si klonlanan bir telefonum var faturası var ama isim gerçek değil.. Ne yapmam gerekli arkadaşlar ?

radian44

Üye
imei değiştikten sonra war olan gprs ayarlari üzerinden interneti kullanmaya devam etsek yine imei klon mesaji gelirmi

crazycee

Üye
Arkadaşlar benim iphone 4 üm var ımeısını deiştirmek istiyorum yoksa kapanacak evde benim bozuk bir telefonum var samsung sgh-x210 modeli şimdi imeisini kopyalatırsam samsungda sadece wap tarayıcısı diye birşey var iphoneye kopyalayınca inernetimde sorun olurmu

ufktt

Üye
teşekkürler.

can3

Üye
arkadaşlar bende de nokıa 6210 navigatör var, diger telimde samsung x660. nokıa yı kulanmak ıstıyom passaportta yok ne yaapayım simdiden tşkkürlr

arkadaşlar ht sensim var tele mesaj geldi kapanacak diye tel kayıtlıydı ne oldu anlamadım
faturasını attım yeni nesil tellere imei klonlanıyormu. benim eski telinkini yapayım

kardeş htc sen de işlem olabiliyormu

arkadaşlar bende samsung monte var ve telefoncuya 3310 klonlattım internet ayarlarını yapsam bir sorun olurmu ?

ahmet 14

Üye

bende nokıa 6260 var kayıtlı nokıa 9500 alacağım kayıtsız imei aktarılırmı?

sa bnim n86 var bu telefona i meil klonlama yapabilir miyiz

sanao

Üye
MErhaba, Motorola Defy telefonum var. Ve gittiğim telefoncular o telefona klonlama yapılamadıgını söylediler. Varmı bunun bir çözümü yada kayıt yapabilen biryer. Acil açtırmam lazım telefonsuz geziyorum