imei klonlama hakkında soru ve cevaplar

d3vil55

Üye
Zamanında benım sıfır telefonumu klonlamıslardı tel kapanmıstı faturayla gerekn ıslemlerı baslattım tuketıcı haklarına kadar gıttım ama sonuc yok telefon elımde kaldı anlıyacagınız buraı turkıye hak arayamıyosunuz malesef onun ıcın klonlayın gıtsın karsı taraf bısey yapamıyor

AKATLI

Üye
bilgilendirdiğin için saol

Abi acıklama icin tesekkler ama bende n95 var yurt dışından gelı bisürü telefoncuya götürdün hiçbiri imael klonlama ile acılmaz diyo. bu model teller acılıyomu bı cevap yazsan

eblek

Üye
üstad bilgiler için teşekkürler ellerine sağlık benim evdeki eski iki telefon artık işe yarayacak şimdi kayıtsı uygun fiyatlı telefon bakayım bari. birde sitemizde telefonu ve imei numarasını verip işlemde yardım alacağımıs kimse varmı.

djzeki9

Üye
telefon gitti 30 gün içerisinde kapatıyolar

eyup007

Üye
peki birde şöyle birşey var imei no mu öğrenirlerse (bir siteye güvenlik kodu kırması için verdim krşıma bi şifre verdi o şifrede geçersizdi) dediğim gibi kodumu öğrenirlerse ne olur ne yapmak durumunda kalırım teşekkürler..

yav benim telefonum anycool storm da bana- imei numaranız başka bir istasyon tarafından kullanılıyor- diye mesaj geldi daha yeni

DeaGLeX

Üye
benim n95 war imei yazılması lazım istanbuldayım msn adresim agah@trprogramci.com eğer bu işi yapacak biri olursa lütfen irtibata geçebilirmi ? Tanıdıgı falan olanlar da haber verirlerse çok sevinirim...

asiretim

Üye
iyi güzel diyorsunuzda bu klanlamak için greken cihaz nerden tamin edilebilir arkadaşlar bilen varmı?

bu kopyalama işlemini nereye yaptıracağız

geclik bi yardim bu imei kayit icin pasaport yok..... mail atin bi yardim eden varsa

sbi bu klonlma işini nerde yaptırabilirim çorluda oturuyorum bi bildiğin yer varmı acaba elimde 6600i slide modal telefon var ?

teşekürler kardeş emeğine sağlık

teknimen

Üye
arkadaşlar buradaki bilgiler doğrumudur hangi telefoncuya sorsam nokia BB5 serisi yani N70 ve benzerleri için parça değişmeden(uem) mümkün değil diyorlar, doğrusunu bilen varsa yazzsın.

Orcay

Üye
bu bılgıler eskidir arkadaslar 5800 - N 96 - n97 X6 fln bunları yanı son teknoloji makineleri kıramıyorlar.