TAMER TURK
Üye
-
Konu Sahibi
-
Haaaah bingoo. Kesin onlar calmis imeiyi. Guvenmediginiz siradan tamircilere neden garantili cihaz verirsinizki ?2 hafta once arkadas telefona format attirmak icin tamirciye vermis ordan supheleniyoruz
o nasil oluyor biz o box'a bosuna mi para verdikkardeş imei atmak için box a gerek yok android telefonda backup pro ile atabiliyosun kendin. gelelim imei çalınma konusuna savcılıga ver ama verirsen bu baya bi zaman alır belki bir ay belki altı ay belki daha fazla ama bulunur o kişi. burda o telefonu garantisi oldugu halde başka bi servise götürenin çok büyük bi yanlışı var şöyle ki telefon hem servis dışı müdahaleden dolayı garantisi öldü hemde bu imei çalınma meselesini teknik servis bir hafta içinde hallediyordu ( başıma aynı olay nokia 5700 xm telefonumda gelmişti ) tabi garantisi devam etseydi telefonun. savcılık o teli takibe alır ve o an kimin sim kartı takılıysa ona msj atar konu hakkında yada arar tabi bu süre zarfında adamın telefonu satması gibi bi olayda var.
Elbette bulurlar cihazin faturasi ve adina olan kisi yeterli.servis derken sadece format attirmis bana gelse bende atardm formadi savciliga basvursak bulurlar insallah
o nasil oluyor biz o box'a bosuna mi para verdik
Android icin box a gerek yok dostum ben onlarca telefona attim imei box olmadan android tabi teller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?