Imei Klonlama Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
Imei Klonlama Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum
arkadaslar yakin bi arkadasima 5 ay once basari garantili galaxy wonder satmistim dun sabah bana tlfn sebeke cekmiyo dedi bizde imei sorguladik ve imei baska cihaza kopyalanmis dedi btk bunu nasil yapiyorlar? bu kopyalanan imei diger cihazda calisiyorda bu cihazda neden calismiyor? ve biz bu imei numarasini biliyoruz ya baska bi cihaza klonlada bilirmiyiz? savciliga sikayette bulunsak bu imeinin klonlandigi cihazi bulabilirlermi grur yaptik yanlarina birakmicaz yani bu isi kim yaptiysa yardimlariniza ihtiyacim var

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bence sikayetci olun hakkinizi yedirmeyin. O imei'yi tekrar atarsiniz. Mtk islemcili telefonlara pc uzerinden atiliyomus ama wonder olunca box lazim atmak icin biz onla atiyoruz. Telefoncularda oluyor.

Son düzenleme:
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
peki imei yi nasil bulmuslardir

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Valla o kisiye bagli. Imei faturada,kutuda ve telefonda yazar. Aldiginiz yerin guvenilir olmasi var bi de.

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
2 hafta once arkadas telefona format attirmak icin tamirciye vermis ordan supheleniyoruz

Narutodth

Narutodth

Üye
2 hafta once arkadas telefona format attirmak icin tamirciye vermis ordan supheleniyoruz
Haaaah bingoo. Kesin onlar calmis imeiyi. Guvenmediginiz siradan tamircilere neden garantili cihaz verirsinizki ?

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
vermis iste kimin aklina gelir

Narutodth

Narutodth

Üye
Mahkemeye başvurun zaten kimin çaldığı hangi cihaza yüklediği bulunur

• Beğen
Tepkiler: TAMER TURK
serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş imei atmak için box a gerek yok android telefonda backup pro ile atabiliyosun kendin. gelelim imei çalınma konusuna savcılıga ver ama verirsen bu baya bi zaman alır belki bir ay belki altı ay belki daha fazla ama bulunur o kişi. burda o telefonu garantisi oldugu halde başka bi servise götürenin çok büyük bi yanlışı var şöyle ki telefon hem servis dışı müdahaleden dolayı garantisi öldü hemde bu imei çalınma meselesini teknik servis bir hafta içinde hallediyordu ( başıma aynı olay nokia 5700 xm telefonumda gelmişti ) tabi garantisi devam etseydi telefonun. savcılık o teli takibe alır ve o an kimin sim kartı takılıysa ona msj atar konu hakkında yada arar tabi bu süre zarfında adamın telefonu satması gibi bi olayda var.

• Beğen
Tepkiler: TAMER TURK
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
servis derken sadece format attirmis bana gelse bende atardm formadi savciliga basvursak bulurlar insallah

serserim1905

serserim1905

Üye
o zaman sen direk servise git formatı falan karıstırma baska yere götürdügünü falan servise de imei numaram klonlanmış de onlar halleder

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
kardeş imei atmak için box a gerek yok android telefonda backup pro ile atabiliyosun kendin. gelelim imei çalınma konusuna savcılıga ver ama verirsen bu baya bi zaman alır belki bir ay belki altı ay belki daha fazla ama bulunur o kişi. burda o telefonu garantisi oldugu halde başka bi servise götürenin çok büyük bi yanlışı var şöyle ki telefon hem servis dışı müdahaleden dolayı garantisi öldü hemde bu imei çalınma meselesini teknik servis bir hafta içinde hallediyordu ( başıma aynı olay nokia 5700 xm telefonumda gelmişti ) tabi garantisi devam etseydi telefonun. savcılık o teli takibe alır ve o an kimin sim kartı takılıysa ona msj atar konu hakkında yada arar tabi bu süre zarfında adamın telefonu satması gibi bi olayda var.
o nasil oluyor biz o box'a bosuna mi para verdik

servis derken sadece format attirmis bana gelse bende atardm formadi savciliga basvursak bulurlar insallah
Elbette bulurlar cihazin faturasi ve adina olan kisi yeterli.