Imei Kırma

Sponsorlu Bağlantılar

kerem_guler

Üye
nemesis programıyla değiştiremezmiyiz bu imei yi bendede yurtdışı bi n95 var nemesisde değiştirmek istesem ne olur acil cevaplarsanız sevinirim

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
n95 i kayıt ettirdim kullandım yeni n96 aldm sz hala bu konuya mesaj atıyosunuz

By Ali

By Ali

Üye
bence mumkun degil

ozan3536

Üye
arkadaşlar elimde çin n95 var imeilini değiştrmek istiyorum ama program bulamadım ..bazı fıs form siteleri var üye olmadan indiremezsin diyorlar üye oluyorsun linki göremiyorsun..yardımcı olursanız sevinirim şimdiden t.edrm

asigsasi

asigsasi

Üye
Çin malının imeisini değiştiren yerlere git bir şansını dene

ferat_cann

Üye
asiye ben ferat seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmm

mahmutdamla

Üye
selam arkadasları cep telefonu emaıl kırma programını nasıl bılgısayarıma ındırebılır ve kullanırım lutfen yardımlarınızı beklıyorum

yasin-48

Üye
olur ama tanıdığın bir telciye git baş telin ıme numarasını werir sana ama bunu teknik servisler yapmaz

bayosss

Üye
almanyadan halam getirdi I phone 4 hediye etti... kapandı cevremde herkesin ya pasaportu yok olanda kayıt yapmış hakkı kalmamış buna ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz, mail: [email protected]

nakres59

nakres59

Üye
aynı durum bendede var tesaduf bende bursadayım ulucaminin neresinde bu dediğiniz yer ?

Ocean258

Ocean258

Üye
hiç kırdırmakla ugrasma kardes.. gıt havaalanında takıl bırınden rıca et yınede kırdırma telefonu.. :)))) elbet bı tanıdık bulursun kayıt ettırmenı tavsıye ederım

crazycee

Üye
Arkadaşlar benim iphone 4 üm var ımeısını deiştirmek istiyorum yoksa kapanacak evde benim bozuk bir telefonum var samsung sgh-x210 modeli şimdi imeisini kopyalatırsam samsungda sadece wap tarayıcısı diye birşey var iphoneye kopyalayınca inernetimde sorun olurmu

OMER42U

Üye
Benim tanıdığım birisi var fakat Bursa Ulucamii'de...
Arkadaşım bursa ulucamide kıran birisi var demişsin bu telefoncu w995 de kırabiliyormu bende yurtdışından gelen bi telefon varda kırdırmam gerek bursada yapabilen bir yer varsa söylebilirmisiniz bir kaç yere sordum a2 yi yapamıyoruz dediler.

grymoon

Üye
Benim tanıdığım birisi var fakat Bursa Ulucamii'de...

Varsa teli banaozelden yazarmisiniz yurt disindan tel geldi ama bu yeni yasa dan dolayi yaptirmak istemiyorum. Bu bahsettigin yerin nosunu yazarsan sevinirim...

MaxipmaN

Üye
Varsa teli banaozelden yazarmisiniz yurt disindan tel geldi ama bu yeni yasa dan dolayi yaptirmak istemiyorum. Bu bahsettigin yerin nosunu yazarsan sevinirim...

konu çok eski yanlız cevap alamazsın

hpz2943

Üye
şimdi kayit icin 100 lira vergi + 25 lira lazim
teknosa daki telefonlarin imei ini kullansam sonra 2 telefon bir imei ile calişması sorun olur mu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt