Imei Kırma

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Imei Kırma
Arkadaşlar bana yurtdışından kargo ile N95 geldi.Ama pasaport olmadığı için kayıt ettirip kullanamıyorum.Önceden de D500 gelmişti onu kırdırmıştık.Ama şimdi kırdırdığımız telefoncu ortada yok.Bana İzmir veya Manisa'da bu işi yapabilecek bir yer söyler misiniz.Veya ben yapabilir miyim?Cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen yardım edin.

• Beğen
Tepkiler: ademkabas

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana yurtdışından kargo ile N95 geldi.Ama pasaport olmadığı için kayıt ettirip kullanamıyorum.Önceden de D500 gelmişti onu kırdırmıştık.Ama şimdi kırdırdığımız telefoncu ortada yok.Bana İzmir veya Manisa'da bu işi yapabilecek bir yer söyler misiniz.Veya ben yapabilir miyim?Cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen yardım edin.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Siz yapamazsınız özel bir aparat gerekiyor..

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Kardes peki yapabilecek birini tanıyor musun?Ö.m. ile atar mısn?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim tanıdığım birisi var fakat Bursa Ulucamii'de...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum Nokia cihazlarının imei kırma işlemi çok riskli...Samsung , Sony Ericsson vs. telefonlarında çok rahat yapılabiliyor fakat Nokia çok zor...Tabi yapanlar var ama riski göze alıyorlar...Çünkü 2 seçenek var...Bord üzerinde (şuan ismini hatırlayamadığım) bir parça var...O parça ısıtılarak değiştiriliyor...O işlemden sonra telefon ya sorunsuz açılır yada birdaha açılmaz...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sen bilirsin dostum tercih senin...Bildiğin iyi bir teknik servis varsa ver yapsınlar...İnşallah olur...

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Sen bilirsin dostum tercih senin...Bildiğin iyi bir teknik servis varsa ver yapsınlar...İnşallah olur...
Yardımların için sağol kardeş ama işte bildiğim bir servis yok bilen varsapaylaşsın lütfen arkadaşlar Manisa veya İzmir'den.

kur

kur

Üye
1-YASAL DEGIL.
2-Yarin 2 el olarak satamazsin.
Onerim:
yurt disindan gelen bir tanidiginin pasaportuna kaydetip yasal olarak kullan.
ozamana kadar WI-FI si ile internetten yararlan..

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
1-YASAL DEGIL.
2-Yarin 2 el olarak satamazsin.
Onerim:
yurt disindan gelen bir tanidiginin pasaportuna kaydetip yasal olarak kullan.
ozamana kadar WI-FI si ile internetten yararlan..

katılıyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Aynı konuyu bir kez daha neden açtınız?

kral93

Üye
diger konuya bende mesaj yazmıstım,aynı dertten bende muzdaripim:D.istanbulda bunu yapan biryer varsa bendeki3210 un imeisini kolonlattırmak istiyorm. istanbuldan.
teşekkürler

dgrszz

dgrszz

Üye
kardes once bır nokıa telefon bulucaksın kameralı n95 kameralı oldugu ıcn ve telefoncuya gıdıp onun ımeını on a attıracaksın tamam

--------------- Ekleme ---------------

flasher kullanıyorlar onlar

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
işin zor dostum.Halledersin inşallah

cicey2

Üye
sonuç ne oldu acaba aynı dertten bende müzdaribim. n95 8gb ım kapandı pasaport bulamıyorum. bulduklarımda 1-2 gun gecmiş oldu kayıt süresi.

konuyu açan arkadas ne yaptı acaba sorunu nasıl çözdün?

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
sonuç ne oldu acaba aynı dertten bende müzdaribim. n95 8gb ım kapandı pasaport bulamıyorum. bulduklarımda 1-2 gun gecmiş oldu kayıt süresi.

konuyu açan arkadas ne yaptı acaba sorunu nasıl çözdün?
Daha çözmedim 7.ayın 2sinde tanıdık geliyor o yapacak.Ama birsürü yapan telefoncu buldum Manisa'da.

nbp75

nbp75

Üye
En iyi yöntem pasaportla havaalanına gidip 5 TL karşılığında kayıt yaptırmak

pasha.021

Üye
DİKKAT DİKKAT DİKKAT DİKKAT .. .. . arkadaşalr bendede war bi tane N 95 WAR izmir çankayada bi dükkan açıyor ama 300 liraya ama kesin sonuç açılıyoo sorunsuz kullanabilionn ama ben açtırmadım çünkü çok pahalı 300 lira ayrıca warsa yapanbilisi msnim [email protected] yardımcı olursanız sewinirm hatta açan warsa 100 kağıdı gözden çıkarılım

savasdogu

Üye
arkadaşlar bende bi nokia 6300 war telekominikasyon tarafından kapatılmış nasıl actırabilirim yardımcı olursanız sewinirim birde ankarada yapan warmı yada yapanı bilen şimdiden tşkler
[email protected] msn den yazabilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende bi nokia 6300 war telekominikasyon tarafından kapatılmış nasıl actırabilirim yardımcı olursanız sewinirim birde ankarada yapan warmı yada yapanı bilen şimdiden tşkler
[email protected] msn den yazabilirsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt