imei degişmiş s4 hakında

Sponsorlu Bağlantılar

aydogann

Üye
    Konu Sahibi
imei degişmiş s4 hakında
arkadaşlar uzun zamandır iphone kullanıcısı olarak en sonunda iphone 5 i bırakıp samsung s4 gt-ı9505 aldım sorunum su cihazım suan rootlu otomatık guncelleme yapamıyorum bunu otomatık guncelleme yapabilrmiyim yada pcden odın veya kıes tarzı programlarla guncelleme yapsam ıcındekı ımeı ucarmı yada sebekede sorun yasarmıyım bunu merak edıyordum birde guncelleme rootlamı oluyr benı bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazı nerden aldınız.? kayıtsız klone imei siliniyor çünkü bilginize

aydogann

Üye
    Konu Sahibi
cihazı telefoncudan sıfır aldım sanırsam bunlarda bolge olayıda var hangi bolge oldugunu nerden ogrenebilirim imei ne birsey olmaması ıcın neyapmam gerekiyor cihaz suan rootlu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
cihazı telefoncudan sıfır aldım sanırsam bunlarda bolge olayıda var hangi bolge oldugunu nerden ogrenebilirim imei ne birsey olmaması ıcın neyapmam gerekiyor cihaz suan rootlu

Öcelikle cihazın imei kayıdı olup olmadığını kontrol ediniz.Sonrasında kayıtlı ise kies ile son sürüme yükseltiniz.Yada odin ile sammobile'dan son sürümü indirdikten sonra yükleyip tekrardan root yapabilirsiniz.Unutmayınız imei silinmesi farklı bölge yada sürüm yüklerseniz hattınız bloke olur cihazınızda hat çalışmaz custom rom atmadan once mutlaka efs dosyasının yedeğini bir yere alınız.

aydogann

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle ilginiz için cok teşekkur ederim cihaza farklı bir imei atılmıs zaten sorunum kıes yada odınden guncelleme yaparsam degişen imei ucarmı bunu merak ediyorum birde cihazım hangi bolge oldgunu nerden ogrenebilirim o bolgeye uygun gunceleme dosyasını sammobile den bulup atabilmiyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
oncelikle ilginiz için cok teşekkur ederim cihaza farklı bir imei atılmıs zaten sorunum kıes yada odınden guncelleme yaparsam degişen imei ucarmı bunu merak ediyorum birde cihazım hangi bolge oldgunu nerden ogrenebilirim o bolgeye uygun gunceleme dosyasını sammobile den bulup atabilmiyim

Malesef silinme riski yüksek.Farklı imei kullanan cihaz eşleştirmelerle BTK tarafından kontrolü sıklaştı tavsiyem bu şekilde cihaz kullanmamanız yada sık rom yüklememeniz.

aydogann

Üye
    Konu Sahibi
simdi imei degişmiş telefone gunceleme yapamıyacakmıyız iphonede costum atılabiliniyordu bunda costum olayı yokmu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
simdi imei degişmiş telefone gunceleme yapamıyacakmıyız iphonede costum atılabiliniyordu bunda costum olayı yokmu?

Custom rom atabilirsiniz ancak imei silinme riski var 9505 cihazlarda imei değiştirme pek sağlıklı değil ben 9500 kullanıyorum.

Lastman

Lastman

Üye
Bir şey olmaz merak etmeyin. ben çift hatlı telefonumun 2 imei numarasını değiştirdim uzun zamandır kullanıyorum. en az 10-15 defa stock ve custom romlar yükledim ve diğer bazı işlemleri yaptım hiç bir şey olmadı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bir şey olmaz merak etmeyin. ben çift hatlı telefonumun 2 imei numarasını değiştirdim uzun zamandır kullanıyorum. en az 10-15 defa stock ve custom romlar yükledim ve diğer bazı işlemleri yaptım hiç bir şey olmadı.
Olan cihazlar var kişileri yanlış yönlendirmeyin.Burada bahsi geçen telefon modeli 9505 S4

servet27027

Üye
bende bi soru sorayım bendede klon imei 9505 var 4.2.2 almanya sürümü rootlu yüklüydü ben 4.3e odinle yükseltirken yarıda kaldı ve ne 4.2.2 nede 4.3e yükseltebildim 90tl verdim programcıya 4.3 almanya sürümüne yükseltmiş ama anlamadığım root uçmuş şuan rootsuz telefon yani stock mj5 4.3 sürümü var orjinal ve her bişeyi çalışıyor ben kiese bağlasam ve bi üst sürümü çıkmış ona yükseltsem imei uçarmı (ben bence kaşınıyorum) siz ne dersiniz uçarmı imei....

ahmet.ysl99

Üye
ben yurtdışı s4(9500) aldım kutu üstünde pil altında ve tel içindeki imei aynı. ama mcks girdimde imei sonuç bulunamadı diyor. imei.info girdimde ise nokıa modeeli bir tel çıkıyor ne yapabilirim lütfen yardım...

Üst Alt