imdat , yardım, allah rızası için, ne olur bakın, içeri gir, anlayan baksın, yapmaz olaydım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
imdat , yardım, allah rızası için, ne olur bakın, içeri gir, anlayan baksın, yapmaz olaydım...
açılan konularla başlıklar o kadar farklı oluyorki konuyu açan zaten genelde yeni üye oluyor ama aynı sorunu yaşayan üyeler konuyu görmediği için tekrar tekrar aynı konular açılıyor... Konu başlığı içeriği anlatmalı mantık olarak ama nedense konu açanlar hep gizemli başlıklar atıyor
bence bu bir sorun bunun için bir düzenleme yapılamazmi? Acaba

• Beğen
Tepkiler: Ozan

Ozan

Ozan

Admin
Haklısınız kesinlike ancak nasıl bir düzenleme yapılabilir de İnsanların yardım isteme yeteneklerini değiştirebiliriz ?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Haklısınız kesinlike ancak nasıl bir düzenleme yapılabilir de İnsanların yardım isteme yeteneklerini değiştirebiliriz ?

Header altına bu tarz konuların açılmamasını anlatan bir uyarı mesajı konulabilir.

Örnek

marist

marist

Üye
Aynen konu başLığı saçma oLan bir sürü konu açıLıyor.
Hem bunun için nasıL düzenLeme yapıLsınki. AsLında böyLe durumLarda bizim onLarı uyarıp konu başLıqıni deqiştirmesini söyLeyebiliriz..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
forumda belli bir tecrübeye ulaşan arkadaşlarımız zaten bu şekilde başlıklar kullanmıyor. Genelde yeni ve tecrübesiz üyeler bunu yapıyor. Belli bir rütbeye ulaşmamış üyelerin açtıgı konular yönetici onayından sonra aktifleştirilebilir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
forumda belli bir tecrübeye ulaşan arkadaşlarımız zaten bu şekilde başlıklar kullanmıyor. Genelde yeni ve tecrübesiz üyeler bunu yapıyor. Belli bir rütbeye ulaşmamış üyelerin açtıgı konular yönetici onayından sonra aktifleştirilebilir.

Ali abime katılıyorum
Bu şekilde başlık atanların geneli yeni üye

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Ve çok sacma konular var adamın bırı kız arkadasımla bulusucam dıye konu acıyor. Ne yapmalıyım diye Bızene ?ben kendi adıma cok gereksiz ve sacma buluyorum. Özel hayatını buraya yansıtıyorlar mıllette güzin abla gıbı cevap veriyorlar. Buna izin verılmemelı sacma sapan ve lüzumsuz acılan konuları report ( şikayet et) ediyorum.Cünkü bunlar foruma yakısan konular değil bıraz ciddıyet olması gerek bence.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ve çok sacma konular var adamın bırı kız arkadasımla bulusucam dıye konu acıyor. Ne yapmalıyım diye Bızene ?ben kendi adıma cok gereksiz ve sacma buluyorum. Özel hayatını buraya yansıtıyorlar mıllette güzin abla gıbı cevap veriyorlar. Buna izin verılmemelı sacma sapan ve lüzumsuz acılan konuları report ( şikayet et) ediyorum.Cünkü bunlar foruma yakısan konular değil bıraz ciddıyet olması gerek bence.

her konu bölümüne açıldığı sürece sorun olmaz istediğinide sorabilir
konu dışı diye bir bölüm var boşuna açılmadı heralde her zaman ciddi şeyler konuşulacak diye birşey yok maksat muhabbet olsun sonuçta o konuyu açan kişide mecburiyetten açmıyor

---------- Eklendi @ 08:36:47 ---------- Yazıldı @ 08:30:42 ----------

yeni üyeler tecrübesiz oldukları için genelde bu şekil konular açabiliyor.
Mesela yeni üyelerin açtıkları ilk 3 konu denetime tabi tutulabilir, kota gibi sonra serbest olur, bunun gibi önlemler alınabilir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Adından da anlaşıldığı gibi,
Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada !
gereksiz ve deneme mesajlarının yapıldığı yerdir, konu dışında bu tarz konulara yer vermediğimizden gereksizlere açılması sorun değildir.

Revengeful

Emekli Yönetici

her konu bölümüne açıldığı sürece sorun olmaz istediğinide sorabilir
konu dışı diye bir bölüm var boşuna açılmadı heralde her zaman ciddi şeyler konuşulacak diye birşey yok maksat muhabbet olsun sonuçta o konuyu açan kişide mecburiyetten açmıyor

---------- Eklendi @ 08:36:47 ---------- Yazıldı @ 08:30:42 ----------

yeni üyeler tecrübesiz oldukları için genelde bu şekil konular açabiliyor.
Mesela yeni üyelerin açtıkları ilk 3 konu denetime tabi tutulabilir, kota gibi sonra serbest olur, bunun gibi önlemler alınabilir

Muhabbet veya saçma, gereksiz, deneme mesajlarını aşağıdaki yerlere açıyoruz, konu dışına değil.
MaxiCep-Oyun ve Sohbet Cafe ©
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları

Ayrıca yeni üyelerin konu ve mesajları denetime gidiyor zaten.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

Muhabbet veya saçma, gereksiz, deneme mesajlarını aşağıdaki yerlere açıyoruz, konu dışına değil.
MaxiCep-Oyun ve Sohbet Cafe ©
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları

Ayrıca yeni üyelerin konu ve mesajları denetime gidiyor zaten.

konu dışı diye örnekleme yapmıştım arkadaş anlasın diye
ayrıca madem denetimden geçiyor o zaman konu başlıkları düzenlenebilir ve foruma girdiğimizde ilk bakışta konuya hakim bir başlık görebiliriz (sadece öneri, kimseden fazla bilmiyorum) iyi forumlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir sürü konu denetime gidiyor, her birinin başlığı değişecekse çok geç onaylanırlar.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Forum kuralları herkes tarafından tam anlamıyla okunmuş olsa, düzenleme yapılmadan da bunun önüne geçilir aslında...

Forum Kuralları - MaxiCep.Com

• 10-Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir.
Bu da madde 10:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt