İmdat:Telefona virüs (galiba)mesaj geldi sim kart reddedildi hatası veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
İmdat:Telefona virüs (galiba)mesaj geldi sim kart reddedildi hatası veriyor
telefonuma unimobil die birisinden msj geldi
mesajın iceriginde polifonik melodiler 10 kntr falan filan yazıo du tam mesajı acarken telefon bi kasıldı virüs oldugunu anladım hemen telefonu kapadım
ondan sonra telefonu her actıgımda simkart reddedildi hatası vermeye basladı,hafıza kartnı cıkartıp teli açıyom sonra kapatıp tekrar hafıza kartıyla açıyom simkart reddedildi hatası vermio bu arada o virüs sandıgım msj hafıza kartına gelmisti

akrepkral

akrepkral

Üye
ilgin bir sorun belkide klasik bir cevap olacak ama o mesajı silmeye çalış baktın olmuyor..mp3 üni resimlerini falan yedekle formatı çek..

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
mesajı sildim ztn mp3 resim filanda indirmedim

ocu77

ocu77

Üye
kartı başka bir tele yada kart readera yada bu kartı pcde driver olarak görebilecek bir cihaza takıp format çekmeyi dene..en sağlamı pc üzerinden yapılanı olur.Çünkü içine girebilirsen silinmesini istemediğin verilerini kurtarabilirsin...:good:

Treable

Treable

Üye
ya virüs resimlere de sıçramışsa diye, symantec in virüs taramasından da geçiriver; geçiriverki zaman kayetmeyesin. son sürüm ve güncelleme dosyasını arat. bulman mümkün. ondan sonra da ocu77'nin dediğini yaparsan sağlıklı olur. geçmiş olsun.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
thanks

Dj_tuni

Üye
iyi

derbeder25

derbeder25

Üye
kardeş en güzel ve silmediği virüs programı yok ''VİRUSSCAN'' EĞER İSTERSEN GÖNDERİRİM

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
eğer hat gitmişse emei calmişlardır arkadaşımdada oldu

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bi hortlak daha gördüm sanki..:lol ee arkadaş yeni :ehe

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .