Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Imdaaattt
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagatay85
Üye
Konu Sahibi
Imdaaattt
telefonum nokia n70.
telefon durduk yere insanlara multimedia mesajı yolluyor ''freesex videos'' diye mesajlar. Basım belaya gircek
bu arada commwarior diye bi program var o ne ise yarıyor
simdiden tesekkurler!
HuMuRGaN
Üye
istersen bi format at tele kendine gelir o zaman
cagatay85
Üye
Konu Sahibi
nasıl format cekebilirim?
cagatay85
Üye
Konu Sahibi
bir de telefonuma yukledigim uygulamalrı nerden silebilirm simdiden tesekkurler?
yunusoglu
Üye
yöneticiden uygulamaları silebilirsin yöneticide muhtemelen araçlar kılasöründedir
cagatay85
Üye
Konu Sahibi
format nasıl çekilir format çekmeyi düşünüyorum da
HuMuRGaN
Üye
arkadaşım formatı at telefon eski ayarlarına dönsün
teli kapa şimdi:3 tuşuna * tuşuna ve arama tuşuna basılı tut ve o esna da telin açma kapama tuşuna bas ekran da formating yazacak.ok
bi de hafıza kartına şifre koyduysan sakın unutma şifreyi benim başıma gelmişdi de çok kötü bi durum
HuMuRGaN
Üye
formating yazdıgın da tuşları bırak
olmazsa yani yazmazsa teli gene kapat aynı işlemi yeniden dene ok
Quadriceps
Üye
Dostum telefonunda virus var commwarior .caribeden sonra cıkan 2. virus bu virus kendini mms ile de kopyalayabiliyor bi anti virus yukle yada sadece bu viruse özel programlar var onu yukle
bu program icin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan anticommwarior u yukleyebilirsin sim works anti virus te isini gorur o da var adreste
hadi kolay gelsin
amedian
Üye
konu baslıgı dikkatimi cektide hakkatten o kadar da varmıs neyse ark.lar yardımcı olmuslar bize bişey kalmamıs
deli_emre61
Üye
maskekemal olayı halletmiş bize gerek kalmadı galiba )
Kin_ittifak
Üye
<div class='quotetop'>(deli_emre61 @ Feb 16 2006, 09:31 PM) [post=280206]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
maskekemal olayı halletmiş bize gerek kalmadı galiba )
[/b][/quote]