Imdaaattt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagatay85

Üye
    Konu Sahibi
Imdaaattt
telefonum nokia n70.
telefon durduk yere insanlara multimedia mesajı yolluyor ''freesex videos'' diye mesajlar. Basım belaya gircek:(

bu arada commwarior diye bi program var o ne ise yarıyor

simdiden tesekkurler!

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
istersen bi format at tele kendine gelir o zaman

cagatay85

Üye
    Konu Sahibi
nasıl format cekebilirim?

cagatay85

Üye
    Konu Sahibi
bir de telefonuma yukledigim uygulamalrı nerden silebilirm simdiden tesekkurler?

yunusoglu

Üye
yöneticiden uygulamaları silebilirsin yöneticide muhtemelen araçlar kılasöründedir

cagatay85

Üye
    Konu Sahibi
format nasıl çekilir format çekmeyi düşünüyorum da

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
arkadaşım formatı at telefon eski ayarlarına dönsün
teli kapa şimdi:3 tuşuna * tuşuna ve arama tuşuna basılı tut ve o esna da telin açma kapama tuşuna bas ekran da formating yazacak.ok
bi de hafıza kartına şifre koyduysan sakın unutma şifreyi benim başıma gelmişdi de çok kötü bi durum

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
formating yazdıgın da tuşları bırak
olmazsa yani yazmazsa teli gene kapat aynı işlemi yeniden dene ok

Quadriceps

Üye
Dostum telefonunda virus var commwarior .caribeden sonra cıkan 2. virus bu virus kendini mms ile de kopyalayabiliyor bi anti virus yukle yada sadece bu viruse özel programlar var onu yukle

bu program icin

Buradan anticommwarior u yukleyebilirsin sim works anti virus te isini gorur o da var adreste

hadi kolay gelsin

amedian

amedian

Üye
konu baslıgı dikkatimi cektide hakkatten o kadar da varmıs neyse ark.lar yardımcı olmuslar bize bişey kalmamıs

deli_emre61

Üye
maskekemal olayı halletmiş bize gerek kalmadı galiba )

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(deli_emre61 &#064; Feb 16 2006, 09&#58;31 PM) [post=280206]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
maskekemal olayı halletmiş bize gerek kalmadı galiba )
[/b][/quote]

Cok Gereksiz Msj Yazıon Sen Dikatli Ol...

barabelli

barabelli

Üye
vırus baya ıımıs gercekten arkadaslar halletmısde bn anlamadım mc_kın neden arkadasa gereksız mesaj yazıon dedı bole bı topıcte

ksfb

Üye
anticommwarrior die bi prg var. 6680i mahvediyo ama n70 de düzgün çalışırmı bilmiorm

darknessss

Üye
kardeş *#7370# yaparak format atabilirsin telefon ilk haline geliyo o virüs benim telefonada bulaşmışyı bi ara ben bu yolla kurtuldum kolay gelsin...

_BECK_HAM_

Üye
kardeşim telefonunun *3yes tuşlarına basılı tut ve teli aç kapat ça kapat

ooo format atar ama tel ing. oluyor bilgine..

papilocko

Üye
viriüs var virüs benim telde 8 tane çıkmıştı bir ara symenetic antivirüsü kur en iyi virüs prog

safakk

safakk

Üye
viriüs var virüs benim telde 8 tane çıkmıştı bir ara symenetic antivirüsü kur en iyi virüs prog
hocam olay olalı 2 yıl olmuş ya adam belki şimdiye o virüs giren telefonu satmıştır ya :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt