imdaaaaaaaaaaaaaaat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maun72

Üye
    Konu Sahibi
imdaaaaaaaaaaaaaaat
Arkadaşlar leptopumun ekranı dondu.masaüstü geliyor ama herhangi bir yere tıkladıktan sonra donuyor ve hiçbir şey yapılamıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

kol@j

kol@j

Üye
ekran kartı, ram ya da işlemci arızası sanırım...
büyük ihtimal işlemci

makina kaç yıllık marka model nedir?
ona göre danışırsan... iyi olur...

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yav kardeş, öyle bir başlık atmışsın ki okuyan "eyvah, memleket battı" zanneder.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kolajin Dediqine Katiliyorum Sorun RAM'Den Yada Ekran Kartindan Olabilir ..

Ama Bi Format Oneririm :/

maun72

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6 yıllık leptop:acer aspire 5580.Norton denilen antivirüs yüklendikten(internetten) sonra böyle oldu.

SHS

SHS

Üye
Sistem dosyalarını silmiştir virüslü diye, format şart..

maun72

Üye
    Konu Sahibi
format cd'sini de çalıştırmıyor.Başka çözüm olamaz mı.BOOT'tan,bios'tan mesela

kol@j

kol@j

Üye
format cd sini pc yi ilk açamanda tak

windows açıkken okumaz bu durumda

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar gerken cevabı vermiş format gerekiyor benim başımad geldi bu yalnışlıkla antivirüsü kaldırmadan başka bitane daha yüklemiştim pc çökmüştü belki sendede böyledir

bersan47

bersan47

Üye
valla hiç antivirüs yüklemeyin panda antivirüs pro 2012 yükleyin benim pc nin hayatı kaymış açılınca dır dırd dırrrrrr sesi bitmez meşhur 10 yıllık pcdir 5 kere format yedi 5. cisi atamadım çünkü artık patlayacaktı gittim bi telefon aldım sattım 550 ye şimdi bir lg netbook alıcam kısmet olursa bu arkadaşın sorunu bendede var ekran kartı veya ram bu ikisi pc yi mahfeder eğer bu ikisi düşükse ne olur yükseltin benimki de donuyor bi güncelleme yaptım ekran kartı süper oldu

hakan_710

hakan_710

Üye
sorununuz büyük olasılıkla ram den kaynaklanıyo yaklaşık iki ay önce bilgisayarımı açtığımda herşey normaldi fakat 5 dakika gibi bir süre sonra pencere saydamlıgı kayboldu ve bilgisayarım dondu belki düzelir diyerek power tuşuna basılı tutup kapattım(çünkü hiçbir tuş işlemiyodu) bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda ışıkları yanıp fanları falan 15 sn çalışıp güç kendi kendine kesiliyodu (power tuşuna bastığımda ekrana hiçbirşey gelmiyodu haliyle bios a da giremedim) bilgisayarı servise verdim ve yaklaşık 10 gün sonra beni arayıp ram slotunda sorun olduğunu ve yaptıklarını söylediler bilgisayar modelim aspire 5738g. Istersen sen de zaman kaybetmeden servise ya da herhangi bir tamirciye uğra

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Yaklasik 8 - 9 Senedir BIlqisayar Kullaniyorum Hic Antivirus Proqrami Yuklemedim ESET NORTON PANDA Vb Vb ..

Saqlam Kullanirsn Bise Olmaz Mantiqi Yanee :)

Ama Arkadaslarinda Dediqi Gibi Format Sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...