Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: kayıt olurken benden kart istedi paypal olmuyor.Sanal kart lazım aslında. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ben o zaman yanlış yere kaydolmuşum - - - Eklendi - - -
M@cros' Alıntı: kayıt olurken benden kart istedi paypal olmuyor.Sanal kart lazım aslında. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ben o zaman yanlış yere kaydolmuşum - - - Eklendi - - -
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam kendi sayfam açılıyor
M@cros' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam kendi sayfam açılıyor
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: Nasıl yani kayıt oldun gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: hiç ödeme yapmadan alınıyorsa bana da al Genişletmek için tıkla ... Yani ödeme olmadı ama hiçbir attığım da kabul görüp yayınlanmadı - - - Eklendi - - - Normal Ovi kullanıcı hesabıma bir şeyler yapınca oldu ama ne yaptım bilmiyorum
M@cros' Alıntı: hiç ödeme yapmadan alınıyorsa bana da al Genişletmek için tıkla ... Yani ödeme olmadı ama hiçbir attığım da kabul görüp yayınlanmadı - - - Eklendi - - - Normal Ovi kullanıcı hesabıma bir şeyler yapınca oldu ama ne yaptım bilmiyorum
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Onları düzelteceğim oyunun son adı Jetcan Space olacak Ayrıca Where's My Water için çok daha kaliteli bir reboot düşünüyorum.Hill Can Racing'in de isminde ve oynanışında büyük bir revizyon yapmayı planlıyorum
Onları düzelteceğim oyunun son adı Jetcan Space olacak Ayrıca Where's My Water için çok daha kaliteli bir reboot düşünüyorum.Hill Can Racing'in de isminde ve oynanışında büyük bir revizyon yapmayı planlıyorum