Cihanî Sultan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Artık bu oyun üzerindeki düzenlemelerimden gına gelmiş olabilir ama ben durmayacağım.
Oyunu gerçeğine daha çok benzetmeye çalıştım ve devam da ediyorum.
Sınava çalışmaktan bunaldığım için
Ne yaptığımı göstermek için çok da güzel bir ekran görüntüsü aldım
Böyle bir şeyler oluyor.
Üstünde çalışmak lazım tabi.Mağaza kapandığı için tek uğraştığım oyun da bu zaten.
O yüzden geliştirmeye çalışacağım ve başlığa güncellenme tarihini yazacağım.
Yani korkmayın yeni konu yok
Jant markası WilsonJantların markası neOyun güzel paralar ayrı şahane olmuş
Chrome da tam ekran oynuyom müthiş zevkli devamı gelicek dimiJant markası WilsonParalar da bildiğimiz Türk altını
Vaktim oldukça uğraşıyorum da Chrome'da nasıl tam ekran anlamadım olayıChrome da tam ekran oynuyom müthiş zevkli devamı gelicek dimi
wgz yi parçalayıp swf yi alıyom içinden sonra chrome la açıyorum manyak oluyorÖn tekeri döndürmeyi unutmuşum bu sefer sadece aracın yokuş çıkışı ve hızlanmasını düzenlemiştim ondandır
Vaktim oldukça uğraşıyorum da Chrome'da nasıl tam ekran anlamadım olayı
İlginç bir yöntemwgz yi parçalayıp swf yi alıyom içinden sonra chrome la açıyorum manyak oluyor
Bakıyorum ustamGüzel.Hotline miami tarzında oyun yapmayı deneyebilirsin.
Aynen ama güzel oluyor.İlginç bir yöntem
DüzelttimDEğişik bir oyunmuş...
Mesajını yanlış yere yazmışsın
Oyunu düzeltmeye çalıştıkça gülme krizine giriyorumDüzelttim
Neyle editliyon bende bişeyler yapiyimOyunu düzeltmeye çalıştıkça gülme krizine giriyorum
Adobe Flash CS3 Professional ama görmen lazım yani oyunda oynadığın en iyi haliNeyle editliyon bende bişeyler yapiyim
Az önce iki arabayı aynı anda kullandımAdobe Flash CS3 Professional ama görmen lazım yani oyunda oynadığın en iyi haliBazen birkaç kez takla atıyor felan ters gittiği oluyor...Gül gül ölüyorum ya
Son sürümde iki araba yoktu kiAz önce iki arabayı aynı anda kullandım
Benzetmeye hiç bu kadar yakın olmamıştımoyunda belki 3536 duzeltmeden sonra hill clim benzer ama yinede emege saygi
Bundan önceki sürüm uçaklı olan kafa kalmadıkı araba aynı grafiklerde öleSon sürümde iki araba yoktu ki
Benzetmeye hiç bu kadar yakın olmamıştım
Araba daha büyük artık uçak felan da yok :PBundan önceki sürüm uçaklı olan kafa kalmadıkı araba aynı grafiklerde öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?