İhtiyar007 Üye Konu Sahibi brnbrs' Alıntı: İmanli Studio hmm imanlı olsun tabii kafir olmasin symbian bi seyide duzgun yaz Genişletmek için tıkla ... şirketin adı Imanli Studios yanlışlık yok
brnbrs' Alıntı: İmanli Studio hmm imanlı olsun tabii kafir olmasin symbian bi seyide duzgun yaz Genişletmek için tıkla ... şirketin adı Imanli Studios yanlışlık yok
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: beni semih kovuyor Genişletmek için tıkla ... çabuk git şurdan gözüm görmesin seni bu oyunlarda boş zamanda işe yarıyo sürpüzleri bekliyorum
anil41kocaeli' Alıntı: beni semih kovuyor Genişletmek için tıkla ... çabuk git şurdan gözüm görmesin seni bu oyunlarda boş zamanda işe yarıyo sürpüzleri bekliyorum
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi brnbrs' Alıntı: Temple Run'un kurucusu imangi studio'yu soyluyosun sandim symbianim Genişletmek için tıkla ... kurucusu değil yapımcısı
brnbrs' Alıntı: Temple Run'un kurucusu imangi studio'yu soyluyosun sandim symbianim Genişletmek için tıkla ... kurucusu değil yapımcısı
MaxWhell2 Üye portlamak mı? O zaman oyun kendinizin olmayacak ve sfw yerine kaliteli sis uygulaması gelecek inşallah
portlamak mı? O zaman oyun kendinizin olmayacak ve sfw yerine kaliteli sis uygulaması gelecek inşallah