İmamın Ordusu Kitabı İndir

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmamın Ordusu Kitabı İndir
İmamın ordusu kitabını bildiğiniz gibi savcılık daha yayımlanmadan imha etti. Ancak bu karar internet dünyasını alt edemedi. Kitabın taslağı dün öğle sıraları internette paylaşıma sunuldu ve 100.000 lerce kez indirildi, okundu.
Kitabı internetten okuyanların başı sıkıntıda !!!
Savcılık kitabın taslağına yasak getirdiği için bu taslağı bilgisayarlarına indirenlerde suç ortağı sayılabilir. Gelişmeleri merakle bekliyoruz.

Ancak şunuda belitmek istiyorum imamın ordusu kitabını bu şekilde davullu zurnalı bir şekilde imha etmek kitabı okumayacak olanların bile okumasına, merak etmesine neden oldu.:oke:

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Reşwan

Revengeful

Emekli Yönetici
Aynen. Şimdi ben merak ettim, nolacak ? :D

aryscat

aryscat

Üye
Bazı gerçekleri bilmemek bilmekten daha iyidir diyesim geldi şimdi ... Nedense !!!! Kitabın yasaklanması konusunda eleştirilebilir noktalar var ama sonuçta ortada bi yargı kararı var... D,kkat etmek lazım... Siz en iyisi memleketimize , milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkın arkadaşlar... Milli ve dini değerlerimizi iyi bilin ve öğrenin ki çocuklarınıza da öğretin... Ortalıkda Mustafa Kemal'i mi , yoksa Hz. Muhammedi mi daha çok seviyorsun gibi sorular sorup milli ve dini değerlerimizi birbirinden ayırarak bizleri bölerek sömürmek isteyenlere , elimizde olan herşeye gözdikenlere ve onların kuklalarına uymayın.

• Beğen
Tepkiler: ersink, jejep ve Revengeful

scucuk

Üye
Bazı gerçekleri bilmemek bilmekten daha iyidir diyesim geldi şimdi ... Nedense !!!! Kitabın yasaklanması konusunda eleştirilebilir noktalar var ama sonuçta ortada bi yargı kararı var... D,kkat etmek lazım... Siz en iyisi memleketimize , milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkın arkadaşlar... Milli ve dini değerlerimizi iyi bilin ve öğrenin ki çocuklarınıza da öğretin... Ortalıkda Mustafa Kemal'i mi , yoksa Hz. Muhammedi mi daha çok seviyorsun gibi sorular sorup milli ve dini değerlerimizi birbirinden ayırarak bizleri bölerek sömürmek isteyenlere , elimizde olan herşeye gözdikenlere ve onların kuklalarına uymayın.
:oke: SİZİ ÇOK TAKTİR EDERİM GÖZLEMEMERİNİZ ÇOK OLUMLU:oke:

perdeci_

Üye
ya merak ya aşırı merak

ozanazy

ozanazy

Üye
Amaç reklam arkadaşlar ülkenin cumhurbaşkanı bile söyledi 10 bin satacak kitabı 100 bin sattıracaksınız diye. :D bende şu aralar Haliç'teki Simonlar'ı okuyorum bunu da merak etmedim değil. :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Amaç reklam arkadaşlar ülkenin cumhurbaşkanı bile söyledi 10 bin satacak kitabı 100 bin sattıracaksınız diye. :D bende şu aralar Haliç'teki Simonlar'ı okuyorum bunu da merak etmedim değil. :D

reklam ?

yazarı içeri reklam yapmak icin mi aldılar ? polis de reklamda başrol oynuyor.hayal gücün yüksek...

konu başlığı çok anlamlı :D bu emir yukardan mı geldi sonyerolsson :D

ozanazy

ozanazy

Üye
Saçmalama yazar kitap yüzünden mi alındı zannediyosun. Komik olma araştır azcık. Neyse daha fazla tartışmayacam. İstediğin gibi düşün. Kitap izinli çıksaydı paraların kimlere gideceği belliydi de neyse.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Saçmalama yazar kitap yüzünden mi alındı zannediyosun. Komik olma araştır azcık. Neyse daha fazla tartışmayacam. İstediğin gibi düşün. Kitap izinli çıksaydı paraların kimlere gideceği belliydi de neyse.

paranın kime gittiği umrumda değil.

kitabı yazan kim ? yazar.kitabı mı içeri almalarını bekliyordun ?

ayrıca sen işi çözmüşsün.tebrikler :yuru

polis kapına dayansın sen de bildklerini anlatrsn artk ?

nuyan33

Üye
doğrudur tşk..

greenmile

greenmile

Üye
biz bu yasakçı zihniyetten kurtulamadığımız sürece bizden cacık olmaz

kaloaga

Üye
paylaşım için tşk ler

minoo

minoo

Üye
İp'lerden takip edildiğini ben de duydum. Kısmet :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Aynenn dediğin gibi apar topar kaldırılması merak konusu oldu. Şimdi dahada üstüne düşerler o kitabın

Revengeful

Emekli Yönetici
Reklamın iyisi kötüsü olmaz :ehe

minoo

minoo

Üye
Buraya yaptığınız yorumlar bile aleyhinizde delil olarak kullanılabilir :polis:

buketcik

buketcik

Üye
güzel bir paylaşım teşekkürederim.

Üst Alt