IM Palringo Açılmıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veev

Üye
    Konu Sahibi
IM Palringo Açılmıyor Yardım
Arkadaşlar menüdeki ım e basıyorum tıkyok hiç birşey açılmıyor her seferinde jad dosyasından açıyorum ne olur yardım edin

tulkas

tulkas

Üye
aynısı bendede oluyore

rage_dust

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı...palringonun sitesine girip üye oldum..sonra palringonun son sürümünü indirip yükleyip kurdum..programı çalıştırdım açılan menüden üye oldugum e mail ve şifreyle giriş yaptım...işte bu kadar..şu an sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum...umarım yardımcı olmuşumdur...

ares_53

ares_53

Üye
akdenizx kardeşin uploadı olan parlingonun son sürümü indir şurdan

sorun düzelir sanırım.. bende bu sürümü kurdum gayet güzel..facebooktan chatte yapabiliyorum msn i de açabiliyorum...:oke:

veev

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadasim hepsini denedim 1.2 yapinnca artik girememeye basladim eskiden giriyordum

ares_53

ares_53

Üye
ya arkadasim hepsini denedim 1.2 yapinnca artik girememeye basladim eskiden giriyordum

valla bilmiyorum dostum bende de 1.2 var JVKC1 sürümü..sorunsuz giriyorum valla.. girememenin nedenini bulamadım şahsen kusurabkma:hmmm

akdenizx

akdenizx

Üye
Arkadaşlar menüdeki ım e basıyorum tıkyok hiç birşey açılmıyor her seferinde jad dosyasından açıyorum ne olur yardım edin

Vereceğim başlığı inceleyin lütfen, belki işinize yarar birşeyler çıkartırsınız..
http://www.maxicep.com/bada-os/birisi-su-palringo-problemini-cozebilirmi-482973.html

ares_53 arkadaşımız gerekli linki vermiş, hiç palringo kullanmamış biri olarak benşm telefonumda gayet düzgün çalışıyor. Ekran düzenlemeleri vs şahsıma ait. Normalde sitesinden download ettiğiniz zaman ekran tam çıkmaz, kalvye farklı vs vs.

Kolay gelsin :oke:

veev

Üye
    Konu Sahibi
yaa bende hic birsey acilmiyor herseyi denedim palringo yazisi bile cikmiyor

akdenizx

akdenizx

Üye
yaa bende hic birsey acilmiyor herseyi denedim palringo yazisi bile cikmiyor

Telefonun ayarları ile oynadıysanız bir sorun olmuş olabilir. Normal şartlarda mutlaka açılacaktır ancak bağlanmama sorunu olabilir ona birşey diyemeyeceğim. Eğer "STune" gibi programlarla herhangi bir silme işlemi yaptıysanız bilemiyorum. Bu durumda en mantıklısı, telefona format atmak gibi gözüküyor. :allalla:

ares_53

ares_53

Üye
Telefonun ayarları ile oynadıysanız bir sorun olmuş olabilir. Normal şartlarda mutlaka açılacaktır ancak bağlanmama sorunu olabilir ona birşey diyemeyeceğim. Eğer "STune" gibi programlarla herhangi bir silme işlemi yaptıysanız bilemiyorum. Bu durumda en mantıklısı, telefona format atmak gibi gözüküyor. :allalla:

bencede kardeş.. bi hard format çek ve bu linkteki son sürümü yükle bakalım ne olcak..

veev

Üye
    Konu Sahibi
Yok stune felan hiç uğraşmadım bide hard format atınca telefona birşey olurmu

ares_53

ares_53

Üye
Yok stune felan hiç uğraşmadım bide hard format atınca telefona birşey olurmu

birşey olmaz.. sadece herşey silinir telefon sıfırlanır.. rehberin falan herşeyin yedeğini almak gerekir..

akdenizx

akdenizx

Üye
birşey olmaz.. sadece herşey silinir telefon sıfırlanır.. rehberin falan herşeyin yedeğini almak gerekir..

telefon kendine gelir. ben bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşündüğüm halde alışımın 4. günü formatlamıştım :)

silver021

silver021

Üye
Bendede otururum aciliyor diyor ve yarim saat gecior acmiyor her ne yaptimsa olmadi. palringodami bi ariza var suan hic bilmiorum :/ nimbuzz programiyla erisebiliorum suan icin palringo nie acilmior ama aklimda bir soru kaldi yinede. son 1 haftada böyle bir sorun cikti ortaliga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt