guldos Üye N 95 e kurdum birhafta sonra registration no istedi. şifreyi yazdigimda da bunun baska bir uygulamaya ait oldugunu belirtti. n95 os 91 mi 92 mi? onun icin skype yok mu? Tesekkurler.
N 95 e kurdum birhafta sonra registration no istedi. şifreyi yazdigimda da bunun baska bir uygulamaya ait oldugunu belirtti. n95 os 91 mi 92 mi? onun icin skype yok mu? Tesekkurler.
n95nokia Üye N95e kurdum ancak sadece mesajlaşmaya izin veriyo telefon araması yapılamıyor karşıdan gelen aramalarda cvplanamıyor. Nedenini anlayamadım
N95e kurdum ancak sadece mesajlaşmaya izin veriyo telefon araması yapılamıyor karşıdan gelen aramalarda cvplanamıyor. Nedenini anlayamadım
peter97 Üye very good cnrokt' Alıntı: SHAPE Services IMPlus For Skype v2.17 S60v3. SymbianOS9.1.cr*cked-BiNPDA Skype uygulamasının yeni versiyonu. (WİRELESS DESTEKLİ) Kod: sifre; www.maxicep.com Genişletmek için tıkla ...
very good cnrokt' Alıntı: SHAPE Services IMPlus For Skype v2.17 S60v3. SymbianOS9.1.cr*cked-BiNPDA Skype uygulamasının yeni versiyonu. (WİRELESS DESTEKLİ) Kod: sifre; www.maxicep.com Genişletmek için tıkla ...