mnfk16
Üye
sizce peki bunca depremin illuminatiyle alakası olduğunu hiç düşündünüzmü. amerikadaki haarp projesinin sözde amacı çevreden ve doğadan elektrik elde etmek ama bir illuminati üyeswi olduğu düşünülen nikola teslanın projesinin devamı niteliğinde olan bir projedir bu. haarp adlı cihazın bütün etkileri bu yıllarda meydana gelen depremlerde görülmekte vede daha önceki depremlerde de görülmektedir. şu anki van ve ege depremlerinden de şüphe duyulmaktadır
Yanlış biliyorsun güzel kardeşim. Söylediklerinin bir kısmında haklısın fakat H.A.A.R.P'ın otanik enerjisi yeryüzünün sallamaya yetmez. Bunu unutmayalım. Bu depremleri haarp oluşturamazhaarp hakkında biraz daha bilgi edinirsen eğer bunuda bilirsin.
HAARP'ın yerkabuğunu hareket ettirebilecek gücü yoktur. Ben hala buna inanıyorum... Varsa güzel bi kaynak ver burak
burak katılıyorum arkadaşım
yunusum ismini verdiğim kitapda (haarp kıyamet teknolojisi) herşeyi apaçık anlatıyor.
bende var bu kitap okudum çok şey anlatıyor açıkçası.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyizki bunudaBana bu gücün olmadığını söyleyen kişi amerikadaki bi haberci.
incilelerin sitesiydi dimi bu
hangi site o acaba? illminati.org mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?