Cestus
Üye
-
Konu Sahibi
-
buyrun okadar tvlerde görüyoruz okadar şey oluyor adamın dediğine bakın inanama böyle şeyleri kafamızın dikine gidiyoruz hiç araştırmıyoruz adamlar michael jacksonu öldürdü kartlar çıkıyor adam gelmiş inanma böyle şeylere diyor alın akpye okadar oy verdik adamalar mason çıktı iyimiInanma böyle şeylereinsanlar aciz başka da hiçbirşey değil
lan töbe töbe ateş topu dediğim bildiğimiz ateş topu değil haarp prozesini uygualrken atmasferin bir katmanından dalgaları sektiriyolar etki olarakta bir ışık oluşuyordenizden ateş topu çıkmışmış.güldürmeyin ya
maloz detected kardeşim anlatamıyorum galiba aç youtubeyi they dont care about yaz orda michael jackson bir duvara dönüor duvardaki simgeyi söyle bana o şarkı çıkmadan bi önceki gün michael jackson çok büyük birşey açıklayacağmı dedi araştırmadan konuşuyorusn maloz gibi afedersinNe masonu ya onlar bir tarikat gibi bişey ben buna inanma demiyorum tabi devletin başına geçireceğin adamı iyi seçeceksın. O depreme inanma diyorum onlar yapmışmış..
33.derecenden mason musun ya hayır ben reklamlardan doalyı diyiorum birsürü bilint alçı mesajı gizli hepside masonik zaten türkiye olmaz öyle birşey olsa çünkü türkiye nin çoğu müslüman ama mason olmadıgım içmi tam bir bilgim yok ama aralarına biri sızsa iyi olurdu son dediğinide ne gizliyceklerki 1. amaç:korkutmak1)fazla michael sikkofield okuyorsun o adamı da sorgulamanı oneririm
2)en kucuk yeni dunya, aydınlanma vb kelilme duydugunuzda illimunati diyorsunuz yeni dunya yedim desem bana da illimunatici diyeceksiniz
3)Basbakanın "... Yeni dunyada turkiye onemli bir guc olacak..." tweetinden yola cıkıp ona da illimunatici dediniz. Ardından da yahudilerden aldıgı oduller falan filan
Madem turkiye yeni dunyanın yukselen lideri hani nerde kaldı bu yeni dunyadaki dinler ortadan kalkacak uluslar ortadan kalkacak kuralı sorarım size
4)6 aralık hicbir yerde tarih olarak hicbir kurala uymuyor nerde 9 11 nerde 11 yılda bir eylemler yine sorarım
5)bunları diyince bana kaskafalı deme bence de bu konu da birseyler donuyor ama siz okudugunuz gordugunuz herseye inanıyorsunuz biraz sorgulayın
Ya bunlar daha farklı seyleri gizlemek icinse
kıvırcık ömere laf yok ama yani heryerde onlardan var ta rtükte bile masonlar var ee neyapacan masonlar var diye haberdemi izlemeyelim dizidemi izlemeyelim adamlar aşmış geberceksek geberelmi buakdar beklemenin lüzümüyok ha dinimiz kurtulsun idye elimzden geleni yapalım ama elimizden birşey gelmiyor yapacak bieşy yok oturup izliyceziste onu demeyeceksin bu dunya da illimunati olmasa kapitalizm var somurgecilik var birilerinin dunya uzerinde oynadıkları oyunlar var bunların adı illimunati yada degil eger alternatifin varsa onların mallarını almayacaksın onların filmlerini izlemeyeceksin onların muziklerini dinlemeyeceksin kardesim o kapitalistlere gerek maddi gerek manevi destak vermeyeceksin okuyacaksın dinini kitabın Kuran ı Kerim i okuyarak, alimlerinin yazdıgı kitaplardan ogreneceksin omer celakıldan zekeriya beyaz dan falan degil
Biz le cola lescon doner ayran diyorsak bosa demiyoz kardesim
----------Eklendi @ 16:37:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:11 ----------
interneti iptal mi ettircen
kendi m143 lerimizi yapsakhala basbakan hala m143
ulan silahlarda onların zaten amacları bu bizi karıstırmak , kendi silahlarını satmak, bir tasla iki kus
Bi sey daha diyecem erdogan bunlardan madem niye en az uc cocuk nerde kaldı illimunatinin nufus azaltma planları nerde satanizmin 600milyon kisiyi cok kolay kontrol edillebilecegine inanmaları, nerde nufus azaltan asılar nerde bunlara yapılan trilyonluk bagıslar
bu ulkede bilinmeyen anlasılmayan herseyin sebebi erdogan sartlanma arkadas sartlanma baskalarınıda dusun
----------Eklendi @ 17:48:49 ---------- Yazıldı @ 17:35:19 ----------
interneti iptal mi ettircen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?