illegal içerikli konuların kaldırılmasını talep ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
illegal içerikli konuların kaldırılmasını talep ediyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
valla hak hukuk konusuna girersek tüm -ücretli- programlar, oyunlar, temalar ın kaldırılması gerek :)

jotem173

jotem173

Üye
Forumun komple kaldırılması gerek :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
valla hak hukuk konusuna girersek tüm -ücretli- programlar, oyunlar, temalar ın kaldırılması gerek :)

Onlari denemek için kullanabiliriz diye düşünüyorum şahsen beğendiğim ücretli uygulamaları satın alıyorum. Ancak bu şekilde haksiz yoldan firmanın acigini sömurmenin açıklaması olamaz en azından bu tip şeyleri burada görmek istemiyorum. .

jotem173

jotem173

Üye
Parası olmayanlarda var dünyada

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Onlari denemek için kullanabiliriz diye düşünüyorum şahsen beğendiğim ücretli uygulamaları satın alıyorum. Ancak bu şekilde haksiz yoldan firmanın acigini sömurmenin açıklaması olamaz en azından bu tip şeyleri burada görmek istemiyorum. .
denemek için varsa deneme -trial- sürümü kullanılabilir yoksa yorumlar ve resimlere bakılabilir :)
firmanın sistemi üzerindeki açığı olduğu konularda belirtilir ki şu zamana kadarda birçok konusu mevcut, kaldırılacağını zannetmem :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Valla kusura bakma kardeşim de konuya dinen yaklaşıyorsun eyvallah, müslüman mısın dediğimiz vakit elhamdülillah diyeceksin ona da eyvallah, e o zaman sadece müslümanlar yaşasın dünya da o nasıl olacak? :ünlem: Burası bir forum yeridir, illegal bir paylaşım yoktur, olsa zaten moderatörlere ve adminlere gerekli şikayetler yapılmaktadır :ünlem: Ben ve diğer üyelerin yardımlaşmak üzere kullandığı bir konuya değinerek dinen yorumlarda bulunarak konunun kaldırılmasını talep etmende yersizdir, özgür ve hür iradesi ile hareket eden her vatandaş konunun legal veya illegal olup olmadığını anlar ve bunun günah yahut sevap olacağını sezerek kullanır veya kullanmaz :ünlem: yersiz yere kendine dert etme yani; her koyun kendi bacağından asılır :ünlem: sen gelip haram olduğunu söyledin mi söyledin eyvallah konuya giren arkadaşlar mesajıı görüp ona göre hareket ederler zaten ama illegal bir olay söz konusu değildir bunu da belirtmek isterim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
denemek için varsa deneme -trial- sürümü kullanılabilir yoksa yorumlar ve resimlere bakılabilir :)
firmanın sistemi üzerindeki açığı olduğu konularda belirtilir ki şu zamana kadarda birçok konusu mevcut, kaldırılacağını zannetmem :)

Peki açığı kullanmanın doğru olduğunu mu düşünüyorsun ? Hırsızlık değil mi bu ? Paran yoksa internet kullanma bide arsız arsız mesaj atıyorlar helal haram nedir bilmiyorlar. Ben gördükçe operatörlere mail atiyorum zaten senelerdir açık olan paket bugu kapatıldı benim gibi düşünseler açık macik kalmazdı şimdiye kadar.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Söz konusu konuda illegal uygulama paylaşımı yoktur, ayrıca sadece hız mevzusu değil faklı konulardan da konuşuluyor, burada bedavaya yapılan bir işlem yok sadece hız limiti üzerinde oynama yapılıyor. Yinede yönetim tarafından değerlendirmeye alınacaktır, gerekli işlem neyse yapılır.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Nextman, The Pancar ve 3 diğerleri
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar zaten sitemizde illegal internet kırma ve ücretsiz internet sağlama, kotayı egale etme gibi yöntemlere kesinlikle izin vermiyoruz sürekli yönetim ekibimiz konuları tespit ettikçe kaldırıyor bu konuda daha önce bölümlerde de uyarılarımız olmustu ve hala oluyor bu yöntemler zaten sitemizde yasak ancak o konuda tam olarak bir ihlal olduğu fikrine yönetici katılmadığı için kaldırmamış durum bundan ibaret.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt