İlköğretim'de mide bulandıran ilişkiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

кεℓεвεк

Üye
İlköğretim'de mide bulandıran ilişkiler

lköğretim öğrencisi internetten tanıştığı erkeklerle ilişki kurdu, hamile kaldığını öğretmeni anladı.

Burdur'un Kozluca beldesinde ilköğretim öğrencisinin internetten tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye girmesi sonucu hamile kaldığı bildirildi.

Kozluca İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ş.G'nin (14) öğretmenlerinden biri, öğrencinin karnının büyümesinden şüphelenerek okul yöneticilerine haber verdi.Okul yöneticilerinin öğrencinin ailesiyle bağlantı kurması üzerine öğrenci sağlık kontrolünden geçirildi.

5,5 aylık hamile olduğu anlaşılan Ş.G'nin internetten tanıştığı bazı kişilerle cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine yapılan araştırma sonucu, kimliği açıklanmayan 5 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların küçük kızla rızasıyla birlikte olduğunu söylediği, öğrencinin de bunu doğruladığı bildirildi.Zanlılardan 4'ünün ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, birinin sorgusunun sürdürüldüğü kaydedildi. Kızın ailesine teslim edildiği belirtildi.

Revengeful

Emekli Yönetici
dünya nereye gdiyor böyle...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Helal olsun :D
Kızlarını bu yasa kadar böyle yetiştirenlere helal olsun ...

кεℓεвεк

Üye
anlamadığım nokta o kız ailesi ile yaşıyor. hiç mi görmüyor annesi karnını şiş olduğunu :s öğretmeni anlıyor
şimdi ki genclere anlam veremıyorum ınternet cok kotu oldu ya

haltie

haltie

Üye
kız normal değil :s

кεℓεвεк

Üye
:s......

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kiz normalde yetistiren normal degil bence yazik ya

Love Prince

Love Prince

Üye
bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kızda az degilmiş :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:blink: o_O

aLone

aLone

Üye
töbe yarabbim..

POWER

POWER

Üye
Ülke kanunlarına göre rızası dahilinde bile olsa 18 yaşından küçük biri ile ilişkiye girmek suç değil miydi? Bunlar nasıl serbest bırakıldı :S

arslansem

arslansem

Üye
:hmmm yorumsuz valla yorumsuz ya :) 14 yaşında böyle olan kızdan ileride nolur kestirmesi zor değil :D

antepli-27

Üye
istek oldukdan sonra hersey oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt