ilköğretim haftası öğrenci konuşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
ilköğretim haftası öğrenci konuşması
ilköğretim haftası öğrenci konuşma metni,
ilköğretim haftası örnek öğrenci konuşması,
ilköğretim haftası öğrenci konuşma örnekleri

Sayın müdürüm, saygıdeğer öğretmenlerim ve sevgili arkadaşlarım,
Yaz tatilinde yeterince dinlendik ve sonunda bilgi yuvamıza geri döndük. Şimdi sıra çalışıp kendimizi yetiştirmekte. Kendimizi yetiştirmeli ve çevremize yararlı olmalıyız. Biz biliyoruz ki ne kadar çalışırsak o kadar yararlı oluruz.

Okullar her açıldığında bizlerdeki öğrenme isteği de o kadar artıyor. Bizler bilgiye susamış insanlarız, bizler de mutlu bir yaşam sürmek istiyoruz ve bizler bu isteklerimizin gerçekleşme yerinin de bu sıralardan geçtiğini biliyoruz. Öyleyse durmak bize yakışmaz; çünkü ders zamanı tatil yaparsak tatil zamanı ders yapmak zorunda kalırız ve isteklerimiz yalnızca bir hayal olarak kalır, sonunda üzülen gene biz oluruz. Ne kendimizi ne de bizi sevenleri üzmeye hakkımız yok.
Ne mutlu bizlere ki okullar açıldı ve bizler hiçbir sorunla karşılaşmadan tekrar okulumuzdayız. Ya okula gitmeyi isteyip de çeşitli engellerle karşılaşıp okula gidemeyenler! Kendimizi onların yerine koyarsak elimizdekinin değerini daha iyi anlayabiliriz.
Onun için değerli arkadaşlarım lütfen okumaktan sıkılmayalım ve gelecekteki konumumuzu düşünerek okumaya daha istekli olalım.
Yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için yararlı ve başarı geçmesini dilerim.
Saygılarımla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt