İlkim oldun, sonsuzum olacaksın !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
İlkim oldun, sonsuzum olacaksın !!!!
Bir akşamüstü tanıdın beni. Günler geçti, mutluluğumuz her gün yükseliyordu. Her şey o kadar hızlı ilerliyordu ki buna anlam veremiyorduk. Her şey o kadar güzeldi ki, seninle ilk heyecan, ilk mutluluk, ilk sevinç…

İlk'im oldun sen benim…

Hep seni düşünüyordum, seni özlerdim. Ve ben ilk defa birinin bu kadar çok hayalini kurdum, ilk defa bir hayal benim için bu kadar güzel olmuştu. Uzun zamandır kurduğum en güzel hayal olmuştun…

İlk defa, bir insanı bu kadar çok düşünüp hayalini kurdum ben…

Sebepsiz tartışmalar, gereksiz konular… İkimizde suçluyduk. Birbirimizin arkasına sığınmak yerine kavgaların, sorunların, sözlerin arkasına sığındık ama hiç küsmedik. hiç ayrılmadık. İlk defa bu kadar çok sevmiştim birini…

İlk defa bu kadar çok seviyorum ben…

Buluşmalarımızda sabırsız bekleyişler, dakikaları beklememiz… “Evet, aşkım gelecek, geç kaldı” diye sinirlensekte, geldiği zaman içime güzel bir huzur dolması…

Ben ilk defa birisiyle bu kadar huzurluydum…

Sabaha kadar uyumayıp, sabah erkenden yola çıkıp görmek için uykusuz kalışlarım ama aksama kadar seninle olmam, aksama kadar elini hiç bırakmadan tutmam…

İlk defa birinin elini hiç bırakmak istemedim…

Mutluluğumuz için kurduğumuz planlar, düşüncelerimiz, mutluluğumuz için gösterdiğimiz çabalarımız… Ben ilk defa bunları seninle yaşıyorum, ilk defa birini bu kadar çok seviyorum…

İlk’imsin sevdiğim…

İlk’imsin, sonsuzum olacaksın…

Üst Alt