İlkay: "Milli takımda zorluk yaşamam"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlkay: "Milli takımda zorluk yaşamam"
Borussia Dortmund forması giyen Türk asıllı oyuncu İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımı'nın İsviçre ile yapacağı hazırlık maçı kadrosuna çağrıldı. 21 yaşındaki oyuncu, Dortmund ile milli takımın benzer taktik anlayışı ile oynadığından dolayı zorluk yaşamayacağını belirtti.

Daha önce Almanya Milli Takımı ile sadece 1 maç oynayan İlkay, Dortmund'da gösterdiği performansla tekrar Almanya'nın kadrosunda yer buldu. Bild'e konuşan genç oyuncu, "Dortmund ile milli takım aynı taktiksel anlayışla oynuyor. Baskı, topu çabuk kazanma, hücuma hızlı çıkma bunlar benim kulüpte alıştığım şeyler. O yüzden oyun anlayışım milli takımda değişmeyecek." ifadelerini kullandı.

İsviçre maçında, teknik direktör Joachim Löw'ün gözüne girerek Euro 2012'de görev almak istediğini belirten İlkay, "Benim için gerçekten çok önemli bir şans. Benim gibi kendisine şans verilen bazı futbolcular bunu avantaja çevirmek istiyor. Fakat tabiki herşey sadece bu maça bağlı değil." şeklinde konuştu.

26 Mayıs tarihinde İsviçre'nin Basel şehrinde oynanacak karşılaşmada, Almanya ve İsviçre karşı karşıya gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...