Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Yorum Yazana 1 Adet Pepsi Kodu
Sponsorlu Bağlantılar
admiral23
Üye
Konu Sahibi
İlk Yorum Yazana 1 Adet Pepsi Kodu
arkadaşlar kolamı aldım içiyorum
ilk yorum yazana kapak altındaki şifreyi gönderecem.biliyorsunuz 1 kapakla gün boyu turkcellliler ile bedava görüşüyorsunuz
hadi bol şanslar
endometozon
Üye
gonder sıfreyıde arkadaslarımla konusayım yoksa bu nobet bıtmeeeeeeeeeeeeeeeezzz :S
eQooo
Üye
...
imece iletişim
Üye
yorum yokk....! şifre yok gönder şifreyi
admiral23
Üye
Konu Sahibi
dün çok bekledim yorum yazan olmayınca cıktım gündüzleride iş dolayısı ile giremedim.ama şifren gönderilecek arkadaşım.bu gece içinde gelen kutunda olacak.gönderim yaptığımda tekrar yazarım
dün çok bekledim yorum yazan olmayınca cıktım gündüzleride iş dolayısı ile giremedim.ama şifren gönderilecek arkadaşım.bu gece içinde gelen kutunda olacak.gönderim yaptığımda tekrar yazarım
arkadasım sende gonder su sıfreyıde nobet guzel gecsın
admiral23
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşım kusura bakma geç oldu ama iş dolayısı ile gönderemedim.gelen kutunu kontrol et kod gönderildi.
yakında yine karşınızdayım
endometozon
Üye
teskkur edrım arkadasım sıfren geldı
'Maxi Genç
Üye
aLemsinz
PASAOGLU1
Üye
kodu verdin mi?
admiral23
Üye
Konu Sahibi
evet
gfbslh
Üye
ben 2 gün önce kodu yolladım dün bedava mesajı gelmedi ama *123*16# tuşladıgımda 20 tl bedava görünüyordu ve arama yaptıgımda bedavadan eksiliyordu.
bu sabah pepsiden mesaj geldi 20 tl hattınıza yüklenmiştir 23.59 kadar kullanabilirsiniz diye.
tek kodla 2 gündür pepsi kampanyasından yararlanıyorum.
bu şekilde yararlanan varmı acaba.
pegoş
Üye
Pepsi kampanyasından sabah saat 08.00'den
akşam saat 20.00'e
kadar
1000 dakika
konuşmak bedava!... Kalan dakikalarınızın sorgusu için *123*49#
yapmanız yeterli diğer sorgulamalarda görünmez...