İlk yarının lideri Münih!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İlk yarının lideri Münih!


Bundesliga'da sezonun ilk yarısı bugün yapılan maçlarla sona erdi.
Ligde, günün ilk maçında Borussia Dortmund deplasmanda Hoffenheim'i 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada ev sahibi ekip, 26. dakikada Götze ile öne geçti. Bu gole Hoffenheim 35. dakikada Schipplock ile cevap verdi. İki takım bu skorla soyunma odasına gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Borussia Dortmund, 58. dakikada Grosskreutz ve 66. dakikada Lewandowski ile iki gol daha buldu ve karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. Hoffenheim ardı ardına 6. kez mağlup olarak kendi tarihindeki en kötü sonucu aldı. Borussia Dortmund takımı ise Götze'nin gol attığı 14 maçta hiç yenilgi yüzü görmeyerek, ilginç bir istatistiğe imza attı.
Sezonun ilk yarısının son maçı olan Werder Bremen-Nürnberg karşılaşması 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Nürnberg 82. dakika da Gebhart ile öne geçti. 88. dakikada Werder Bremen Petersen'in golüyle beraberliği yakaladı.
Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalar sonrasında sezonun ilk yarısı tamamlandı. Bayern Münih 42 puanla devreyi lider bitirdi. Bayer Leverkusen 33 puanla ikinci, Borussia Dortmund ise 30 puan ve averajla 3. sırada yer aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt