İlk yarı 'Kırmızı' ikinci yarı 'Mavi' yandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
İlk yarı 'Kırmızı' ikinci yarı 'Mavi' yandı!
[h=2]İngiltere Federasyon Kupası çeyrek final mücadelesinde ilk yarıyı 2-0 önde kapatan ManU, ikinci yarıdaki Chelsea rüzgarına engel olamadı sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı. Bu sonucun ardından yarı finale çıkacak takım rövanş maçında belli olacak.[/h]FA Cup çeyrek finalinde Manchester United ile Chelsea 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından yarı finale çıkacak takım rövanş maçında belli olacak.
Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Old Trafford Stadı'nda Real Madrid'i ağırlayan ve İspanyol ekibine elenen Manchester United, bu kez Federasyon Kupası'nda Londra temsilcisi Chelsea ile karşılaştı.

Karşılaşmanın 5. dakikasında Meksikalı Hernandez ile öne geçen ''Kırmızı Şeytanlar'', 11. dakikada Rooney ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda Hazard'ın golüyle durumu 2-1 yapan Chelsea, 68. dakikada Ramires'in golüyle skorda dengeyi sağladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 2-2 berabere sona erdi. Yarı finale çıkan ekip Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak ikinci karşılaşmanın ardından belli olacak.

Şampiyonluk umudu büyük ölçüde azalan Manchester City, kupada Barnsley'yi 5-0 yenerek yarı finale çıktı. Arjantinli Tevez'in 'hat-trick' yaptığı maçta Manchester ekibinin diğer gollerini Kolarov ve Silva attı.Manchester City, yarı finalde Manchester United-Chelsea eşleşmesinden tur atlayan tarafla karşılaşacak.

Premier League ekiplerinin karşılaştığı bir başka çeyrek final maçında Wigan Athletic, deplasmanda Everton'ı Figueroa, McManaman ve Gomez'in ilk yarıda attığı gollerle 3-0 yendi ve adını yarı finale yazdırdı.

Bugün oynanan ve golsüz sona eren Millwall-Blackburn Rovers eşleşmesinde de tur atlayan takım ikinci maçtan sonra belli olacak.

Federasyon Kupası'nda final maçı 11 Mayıs Cumartesi günü, Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak.

 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ramires hep önemli goller atıyor :ehe
Hazard'ın golü çok güzeldi. Rooney'in golü için Cech'i suçluyorum. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt