İlk Xiaomi Mi 5 Kamera örnek fotoğrafları sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk Xiaomi Mi 5 Kamera örnek fotoğrafları sızdırıldı
Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulmayı bekleyen başka bir önemli akıllı telefon da Çin merkezli üretici Xiaomi’den gelecek. Merakla beklenen Xiaomi Mi 5’in kamerasından ilk örnek fotoğraflar da internete sızdırıldı.


Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 21 Şubat tarihinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde yeni amiral gemi akıllı telefonu Mi 5’in tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Gözler daha çok LG G5 ve Samsung Galaxy S7 tanıtımlarına çevrilmiş durumda olsa da Xiaomi’nin yeni amiral gemisi de oldukça ses getirecek bir model olacak gibi görünüyor.

LG G5 için “Always On” Ekranı Gösteren Teaser Yayınlandı
Çeşitli kaynaklardan gelen bilgilerde bir çık teknik özellik detayı gün yüzüne çıkan Xiaomi Mi 5’in kamerasından ile çekilmiş bazı örnek fotoğraflar internete sızdırıldı. Mi 5’in kamerası ile çekilen görüntülerde renk ve detaylar etkileyici. Ama belki de en etkileyici detay ise çekimde birincil öznenin bir kuşun uçarken çekilmiş olmasıdır. Bu görseli yakalamak, hızlı ve doğru otomatik odaklama gerektirir. Bu optik görüntü sabitleme, lazer otofokus ve çift tonlu LED flaşlı bir 16MP sensör içeren Mi 5 için önceden önerilen kamera donanımı ile mükemmel fotoğraflar çekmenin mümkün olabileceğini gösteriyor.



Xiaomi Mi 5’in teknik özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse, Gfxbench üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre 5.7 inç 1080p Full HD ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 820 yonga setine sahip olacak olan Mi 5’in 3GB / 4GB sistem belleği, 32 ve 64GB dahili depolama alanı gibi özelliklere sahip olacak. Gelen bazı bilgilere göre ise 4GB RAM ve 128GB depolama alanı konfigürasyonuna sahip bir versiyonu da satışa sunulacak.



Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 5 oldukça güçlü bir cihaz ve her yönüyle gerçek bir amiral gemisi olmak için şekillendirilmekte. Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 5 hakkındaki tüm detaylar 24 Şubat tarihinde yapılacak tanıtımda ortaya çıkacak.

İlk Xiaomi Mi 5 Kamera örnek fotoğrafları sızdırıldı - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Niyeyse Pek Hoşuma Gitmedi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
327
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
364
arslan3332
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
333
DarkredBlue61


Üst Alt