Ilk Ve Son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bela değil,herşey sadece tadında kalırsa sorun yok..!!

Ara sıra tadı kaçıyor,onuda heyecana sayalım..!!

gknky

gknky

Üye
bence tartışmayı keselim hepberaber sonuçta sitede bizim üyelerde bizim kardeşimiz...

yitik savaşçı

Üye
Yönetim zamanında müdahalede bulunmamakla beraber iştahla ceza vereceği anı beklemiştir.

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 25 2006, 04&#58;59 PM) [post=342457]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yönetim zamanında müdahalede bulunmamakla beraber iştahla ceza vereceği anı beklemiştir.
[/b][/quote]

bu çok kötü bir yakıştırma ben bunu hem şahsım hemde diğer yönetici arkadaşlarım adına kabul etmiyorum..

kimseye ceza vermek hoşumuza gitmiyor&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
Kabullenmeme bir durum söz konusu olamaz; şampiyonluğun ardından güttüğünüz strateji bunu gösteriyor. Müdahalede bulunmamak, ikaz etmemek, raporları dikkate almamak... Hepsi tek bir ortak noktada buluşuyor; işi ceza ile halletmek anlayışı...

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 25 2006, 04&#58;59 PM) [post=342457]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Biz vampir miyiz sence?
Lütfen sözlerimize dikkat edelim...
Amacını aşan sözler kullanıp konuyu istenmiyen veya isteniln yerlere çekmeyiniz.
Bence de çok terbiyesizce yazılmış bir söz .Çok ayıp
Lütfen sözlerine dikkat et maksadını bilemiyorum ama bu şekilde savunma yapılmayacağını herkes bilir ama amacın sana karşılık verilmei ise şimdilik bu yazdıklarım kafii ancak; devam edersen Kendi düşen ağlamaz

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 26 2006, 12&#58;12 AM) [post=342892]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kabullenmeme bir durum söz konusu olamaz; şampiyonluğun ardından güttüğünüz strateji bunu gösteriyor. Müdahalede bulunmamak, ikaz etmemek, raporları dikkate almamak... Hepsi tek bir ortak noktada buluşuyor; işi ceza ile halletmek anlayışı...
[/b][/quote]

kabul etmiyorum &#33; durum söz konusu olup olmayacağına da sen karar veremezsin benim adıma

kötü bir yakıştırma kesinlikle kabul etmiyorum memnun olmuyoruz zaten ceza vermekten o yüzden o yazdığın kelimeyi yakıştırman çok yanlış..biz takım tartışmalarına raporlara da baktık kurallar belli ortada artı biz oylama olmadan ceza uygulaması veye karar almıyoruz bilginize

yitik savaşçı

Üye
Verilen bir örnek ya da yapılan bir benzetmeye takılıp kalmayın; zira neden müdahalede bulunmadığınızı açıklamanız gerekir. Şampiyonluktan üç gün önce rapor edilen başlıklara müdahale edilirken şampiyonluktan sonra neden müdahale edilmedi? İnsanların birbirini kışkırtmasına ses çıkarmadınız; sonra sembolik olarak ceza verdiğinizi beyan edip; sabıkalıymışız gibi uyarı seviyelerini arttırdınız. Ben halen ceza almamı gerektirecek birşey yapmadığıma inanıyorum. Madem kararlarınız doğru; hangi mesajlardan ötürü ceza verildiğini açıklamanız gerekir.

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 23 2006, 09&#58;50 AM) [post=340788]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Caine &#064; May 23 2006, 02&#58;12 AM) [post=340715]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
simdiye kadar maxicep yonetimini asla belirgin bir hata yapilmadigi surece elestirmemistim. siteye 2-3 gundur ugramiyordum. bugun girdim ve 2 gun banlandigimi gordum. banlanan arkadaslara baktim ve hepsi asagi yukari 1 takim taraftari. diger yandan maalesef yonetimdeki bazi arkadaslarin takimlarini destekleyenlerden sadece 1 kisi gosteris olarak banlanmis bizle beraber. simdi site sakini olarak yonetime soruyorum. bu banlanan arkadaslar sadece gostermelik ve diger uyelere az bir dikkat etmeleri yonunde bir gozdagimi yoksa ciddende fanatiklik ve olay cikardiklari icin mi? peki ben sahsım adına olay cıkardıysam nerede ve nasil cıkarmısım, tahrik edenlerden hangisi banlandı??????

site yonetimine bu saatten sonra hic bir sekilde guvenim kalmamistir. herkese tesekkurlerr.

bu soylediklerime ister katılırlar ister katılmazlar. bu sadece benim kendi sahsi gorusumdur. bazı arkadaslar yanlis anlamasınlar. zaten anlayanlarda kendilerini bilenlerdir...
[/b][/quote]

Bu konuda Fenerli bjk li Galatasaray lı 18 arkadaş çeşitli cezalar almışlardır.
Listeye Buradan bakabilirsiniz.
Bu karar yönetimdeki taraflı veya tarafsız arkadaşların oybirliği ile alınmış olup sadece sembolik amaçlı verilmiştir. Şampiyonluğa gölge gelmesin diye beklenilmiş ve sular durulduğunda kurallar gereği bakıldığında tespit edilen arkadaşlara yine özen gösterilerek ve bir ilk i uygulayarak sembolik cezalar verilmiştir.
Kurallar olduğu halde bu es geçilseydi ilerde bunun tartışması olurdu.Bizler de sizlerin ceza almasını üzülerek te olsa onayladık ama belki şu spor kurallarını gözden geçirme zamanı gelmiştir diyerek yönetimin bu kuralları tekrar ele alması gerektiğini düşünüyorum. Cezalara en az sizler kadar bizlerin de üzüldüğünüzü bilmenizi isterim...Saygılar...
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(Zero &#064; May 23 2006, 10&#58;46 AM) [post=340812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ceza kararı alırken bu tarz tepkilerle karşılaşacağımızı iyi biliyorduk, buna rağmen gereğinden fazla taviz vermemiz düşünülemezdi.
Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı. Spor forumundaki üst konuları okuyan arkadaşlar, verilen cezaların sembolik olduğunu çok daha iyi anlayacaklardır.

Taraflı olunduğunu iddia etmeden önce Kararın Oybirliği ile alındığının, Yönetimde taraftar mantığıyla hiçbirzaman kararlar alınmadığının bilinmesi gerekir.

Hatalarımıza karşı verilen tepkiyi "gurur meselesi" yapmak yerine "olgunlukla karışılayabilmek" gerekir..
Böylesi gayrıciddi bahanelerle bu tarz kararlar alan arkadaşları makul ve mantıklı olmaya çağırıyorum.
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 23 2006, 04&#58;24 PM) [post=341016]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Zero &#064; May 23 2006, 10&#58;46 AM) [post=340812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ceza kararı alırken bu tarz tepkilerle karşılaşacağımızı iyi biliyorduk, buna rağmen gereğinden fazla taviz vermemiz düşünülemezdi.
Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı. Spor forumundaki üst konuları okuyan arkadaşlar, verilen cezaların sembolik olduğunu çok daha iyi anlayacaklardır.

Taraflı olunduğunu iddia etmeden önce Kararın Oybirliği ile alındığının, Yönetimde taraftar mantığıyla hiçbirzaman kararlar alınmadığının bilinmesi gerekir.

Hatalarımıza karşı verilen tepkiyi "gurur meselesi" yapmak yerine "olgunlukla karışılayabilmek" gerekir..
Böylesi gayrıciddi bahanelerle bu tarz kararlar alan arkadaşları makul ve mantıklı olmaya çağırıyorum.
[/b][/quote]

Buranın altını çizmek isterim. Eğer kurallar tam anlamıyla uygulansaydı 1 hafta ceza alınması gerekirdi.

Ayrıca yönetim bir topluluktur kararlar oy çoğunluğuyla çıkar dolayısıyla taraflı olmak gibi bişey olamaz.
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 23 2006, 05&#58;20 PM) [post=341047]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sabıka kaydı tutarmışçasına davrandıktan sonra cezaların sembolik olduğunu açıklamanız beni avutmuyor.

[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(Zero &#064; May 24 2006, 11&#58;24 AM) [post=341473]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Herşeyi mükemmel yapıyoruz, %100 adil kararlar alıyoruz" diye bir iddiamız yok zaten, kimse mükemmel değildir. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret sarfediyoruz. Bu noktada Kabul edemeyceğimiz en ağır eleştiri "Adam kayırmak, Taraflı davranmak". Belki gözden kaçırdığımız noktalar olmuştur ama bunun bilinçli yaptığımızı iddia etmek oldukça "ağır bir eleştiri".

Yönetimden bazı arkadaşlarımızın spor forumunda taraftar tartışmalarında yeralmaları, yönetiminde "taraftar mantığıyla hareket ettiği" gibi haksız bir intiba yaratıyor.

Yönetime yönelik eleştirileriniz, gördüğünüz haksızlıklar varsa bunu öncelikle bize iletin. İmalı ifadeler, dolaylı dokundurmalar kafa karıştırmaktan öteye birşey ifade etmiyor. Hatamız varsa kendi içimizde Gerekli "hesaplaşmayı" gerektiği şekilde yaparız ve cevabınıda veririz. Bizden yanıt alamazsanız o zaman buyrun yazın ama dolaylı yazmayın, kime ne tür eleştiriniz varsa açık açık ifade edin.

Olgun davranmaktan kastım "Yapılan uygulamalayla" "gösterilen tepkinin" orantısına dikkat etmek, gereğinden fazla önemli mesele haline getirmemek, hatalarımız varsa bunu "karşı saldırı" ile reddetmek yerine önce kabul edip sonra eleştirmek.

Yapılan açıklamalara bakılırsa "Ortada hiçbir kural ihlali" yok, biz durduk yerde hem Keyfi hemde "Adam kayıran" cezalar verdik. Eğer kurallar varsa, "şampiyonluk" bahanesiyle çiğnenmesine göz yumulamaz.
Birilerine yaptırım uygulamaktan "mutlu olmuyoruz" tabiki. Mümkün olsada kimseye ceza vermekle falan uğraşmasak bu iş çok daha keyifli olurdu
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 26 2006, 12&#58;29 AM) [post=342917]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Verilen bir örnek ya da yapılan bir benzetmeye takılıp kalmayın; zira neden müdahalede bulunmadığınızı açıklamanız gerekir. Şampiyonluktan üç gün önce rapor edilen başlıklara müdahale edilirken şampiyonluktan sonra neden müdahale edilmedi? İnsanların birbirini kışkırtmasına ses çıkarmadınız; sonra sembolik olarak ceza verdiğinizi beyan edip; sabıkalıymışız gibi uyarı seviyelerini arttırdınız. Ben halen ceza almamı gerektirecek birşey yapmadığıma inanıyorum. Madem kararlarınız doğru; hangi mesajlardan ötürü ceza verildiğini açıklamanız gerekir.
[/b][/quote]

Gerekli açıklama yukarda yapılmıştır. Sana verilen cezanın açıklaması da yazılıdır ki zaten sen vermişsin örneğini.
Sen ağzına geleni söyle ve sonra benzetmeye takılmayın de böyle pervasızca eleştiri mi olur?
Konu gereksiz konuşmalarla farklı yönlere gitmektedir Lütfen konuyu irdelemeyelim.Biz yönetim olarak gerekli açıklamayı yapmışız zaten.
Bunun dışında makul konuşulacaksa forum açıktır aksi takdirde kapanacaktır...

yitik savaşçı

Üye
Makul olmaktan bahsediyorsunuz ama bana cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 26 2006, 12&#58;29 AM) [post=342917]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Verilen bir örnek ya da yapılan bir benzetmeye takılıp kalmayın; zira neden müdahalede bulunmadığınızı açıklamanız gerekir. Şampiyonluktan üç gün önce rapor edilen başlıklara müdahale edilirken şampiyonluktan sonra neden müdahale edilmedi? İnsanların birbirini kışkırtmasına ses çıkarmadınız; sonra sembolik olarak ceza verdiğinizi beyan edip; <span style="color:#CC0000">sabıkalıymışız gibi uyarı seviyelerini arttırdınız. </span>Ben halen ceza almamı gerektirecek birşey yapmadığıma inanıyorum. Madem kararlarınız doğru; hangi mesajlardan ötürü ceza verildiğini açıklamanız gerekir.
[/b][/quote]

Uyarı seviyesini bir nevi sabıka kaydı gibi görebilirsin. Doğru ... Yanlış yaptığın bir yer var; Uyarı seviyesinin artmasını dert edinmen. Uyarı seviyen senin forumdaki durumuna bağlı olarak aynı kalabilir, artabilir ya da sıfırlanabilir. Bunu dert etme. Bu her yerde var.

------------------------------

Şampiyonluk kutlamalarının - aslında daha çok tartışmaların yaşandığı - konuları tekrar gözden geçireceğinizi beyan etmişsiniz. Bu gayet iyi, ben burada &#39;yitik savaşçı&#39;nın seviyeli bir tartışma yaptığına inanıyorum. Ama siz ona seviyeli tartışmalar yapmadığı için ceza vermişsiniz. Bu durum da, onunla tartışan üyelerden bazıları ceza almış ama; bazı üyeler ceza almamış ...

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 23 2006, 05&#58;20 PM) [post=341047]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sabıka kaydı tutarmışçasına davrandıktan sonra cezaların sembolik olduğunu açıklamanız beni avutmuyor.

[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 26 2006, 12&#58;40 AM) [post=342927]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Makul olmaktan bahsediyorsunuz ama bana cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz.
[/b][/quote]

Neyin tartışmasını yapıyorsun hala anlamış değilim
İstediğin cevabı kendin foruma koymuşsun ve hala bizi kışkırtıcı mesajlar atıyorsun.
Anlamadığın nedir bi anlayabilsem.Sabrın da bir sınırı vardır.Aşılmak üzeredir...

yitik savaşçı

Üye
Olaylara neden müdahale edilmediği sorusuna cevap alamayacağımı anlamış bulunuyorum. Bu suskunluğunuz benim için bir cevaptır. Verdiğiniz cevap için teşekkür ediyorum.

Selametle...

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 14 2006, 11&#58;59 PM) [post=334545]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ukalaboy &#064; May 14 2006, 11&#58;50 PM) [post=334534]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 14 2006, 11&#58;47 PM) [post=334531]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet arkadaşlar Galatasaray hakettiği Şampiyonluğu tabii ki yaşayacak ve sayfalara da yansıtacaklar ama lütfen birbirimize karşı saygılı davranıp tahrik içerikli mesajlar kullanmamaya özen gösterelim.
Bir takım şampiyon olup diğeri olamayıcaktı.Buradn Galatasaray çıktı ve Fenerbahçe olamadı.Bir taraf sevinirken diğer taraf doğal olarak üzülecek.Konu çok hassas olduğundan birbirimize biraz daha anlayışlı davranmaya özen gösterelim.Teşekkürler...
[/b][/quote]
Dısarda nasıl eğlence varsa maxi ceptede olması doğal biz maxicepte daha dorusu ben günde 12 saat online olan bi insanım hayatım burda geciyo burdada eğlenirim diye dusunuyorum haklımıyım
[/b][/quote]

Haklısın evet, ama şöyle bir şey var; sen foruma sevincini karşı takımın taraftarını kışkırtacak mesajlar yazarak dışa vuramazsınız. Bu gibi kışkırtmaların sonucu hem bu sitede, hem sokaklarda hüzünle bitmiştir. Burada kışkırtıcı mesajlar yazarak karşıtarafla tartışmaya girersen, dışarda yaşanan kavgalar hakkında "Yazıklar olsun, olmaması gerekirdi" vb.. cümleler sarfedemezsin, buna hakkın yok&#33;
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(ukalaboy &#064; May 15 2006, 12&#58;02 AM) [post=334552]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 14 2006, 11&#58;59 PM) [post=334545]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ukalaboy &#064; May 14 2006, 11&#58;50 PM) [post=334534]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 14 2006, 11&#58;47 PM) [post=334531]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet arkadaşlar Galatasaray hakettiği Şampiyonluğu tabii ki yaşayacak ve sayfalara da yansıtacaklar ama lütfen birbirimize karşı saygılı davranıp tahrik içerikli mesajlar kullanmamaya özen gösterelim.
Bir takım şampiyon olup diğeri olamayıcaktı.Buradn Galatasaray çıktı ve Fenerbahçe olamadı.Bir taraf sevinirken diğer taraf doğal olarak üzülecek.Konu çok hassas olduğundan birbirimize biraz daha anlayışlı davranmaya özen gösterelim.Teşekkürler...
[/b][/quote]
Dısarda nasıl eğlence varsa maxi ceptede olması doğal biz maxicepte daha dorusu ben günde 12 saat online olan bi insanım hayatım burda geciyo burdada eğlenirim diye dusunuyorum haklımıyım
[/b][/quote]

Haklısın evet, ama şöyle bir şey var; sen foruma sevincini karşı takımın taraftarını kışkırtacak mesajlar yazarak dışa vuramazsınız. Bu gibi kışkırtmaların sonucu hem bu sitede, hem sokaklarda hüzünle bitmiştir. Burada kışkırtıcı mesajlar yazarak karşıtarafla tartışmaya girersen, dışarda yaşanan kavgalar hakkında "Yazıklar olsun, olmaması gerekirdi" vb.. cümleler sarfedemezsin, buna hakkın yok&#33;
[/b][/quote]
Pardon nedemişiz biz ben onu anlamadın söylediğim lafı tersten anlamısın bu mekan herkezin ben GALATASARAY&#39;LIYIM ve bu sevinci burda yasıyorum sen buna kulak asarsın veya asmazsın beni ilgilendirmez ters bi laf görürsen ozm formdan uzaklastırılırım olur biter o hatada zor cunkı ben her GALATASARAY&#39;LI gibi sevinmeyi ve uzülmeyi bilen bir insanım
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 15 2006, 12&#58;19 AM) [post=334578]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar lütfen tahrik mesjları olmasın...
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(darkred &#064; May 15 2006, 12&#58;23 AM) [post=334581]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 15 2006, 12&#58;19 AM) [post=334578]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar lütfen tahrik mesjları olmasın...
[/b][/quote]
+1 şampiyonluğu yaşayın ama FB li arkadaşlarada saygılı olalım lütfen
[/b][/quote]

Yukarıda zaman zaman ikaz etmişiz zaten artı bizde güzel ifadelerle şampiyonluğunuzu kutlamış ve hakettiğinizi yazmıştık.Ona rağmen takip edemediğimiz ve yazılıp silinen editlenen yazılardan ve mevcut mesajlardan geriye giderek kurallar gereği uygun görünen arkadaşlara taraflı tarafsız kimseyi kayırmadan sembolik cezalar verilmiştir.
Eğer her açılan gönderilen konu tam denetlenseydi o akşam sanırım burada kutlama yaşanmaz konu kapatılırdı.Tabii bu da mümkün görünmüyordu çünkü ortada bir şampiyonluk var ve bunu taraftar kendi setisinde kutlayacaktı. Öyle oldu ama aşırıya giden arkadaşlarda kendi yazılarında da ifade ettikleri gibi yazdıklarının bedelllerini sembolikte olsa ödediler.Bundan doğal ne olabilir ki?
Ayrıca sana neden cevap vermekten çekinelim.Gereği göründüğünde cevap yazılıyor zaten.
Ayrıca;o akşam birçok arkadaşımızın mesajları ya direkt silindi ya editlendi.
Bir de şu var ki o gün o saatlerde birçok arkadaşımız yazılarını editlemek zorunda kalmış veya silmiştir.
Bizlerde yönetim olarak spor kurallarına uyulmadığı için genel bir başlıkla KURALLARA UYULMAMIŞTIR ibaresini kullandık.

yitik savaşçı

Üye
Ben hiç bir mesajımı yeniden düzenlemediğimi hatırlatıp açıklama için teşekkür ediyorum; kolaylıklar diliyorum.

Yineliyorum; bana dostça davranan, hakkı geçen herkese teşekkürler. Selametle...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ceza puanı hakkında açıklamay yapayımda herkes yanlış biliyor bunu.

Ceza verdik birde üzerine sabıkalıymış gibi ceza paunı vermedik. 2 Gün cezanın uygulanması için o ceza puanının artırılması gerekir. Çünkü ceza verilen kişini ceza puanı otomatik olarak 10 artar. Bunu biz ayrı şekilde vermedik ceza aldığınız için arttı..

Birde neden müdahale edilmedi demişsiniz. Kurallar orada uyan uyan uymayan ne seni bağlar ne beni bağlar ne de birbaşkasını. O kuralları okumadan yorum yaptı birçok kişi ve halada kurallardan haberi olmayanlar var sitemizde. Onlarda cezalarını çekiyorlar.

Her an sitede bulunmak konumunda mıyız? Ayrıca sitede gözüksek bile sürekli yeniliyor muyuz birde böyle düşün + sürekli gözlerimiz pm geldi mi diye pm kutusunu takip etmiyor. Pm geldiğini gördüğümüz anda da bakıyoruz. Şikayet etmek yaptığın doğru bir davranış ama buna rağmen cevap vermen yanlıştır. çünkü kurallarda açıkçası belirtilmiş karşılık verince aynı cezayı alırsınız diye. Daha diyecek bişey yok.

Anlatabilmişimdir umarım.

gknky

gknky

Üye
anlattın bence çok güzel anlattın ahmet kardeşim . ... .

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 26 2006, 05&#58;38 PM) [post=343247]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ceza puanı hakkında açıklamay yapayımda herkes yanlış biliyor bunu.

Ceza verdik birde üzerine sabıkalıymış gibi ceza paunı vermedik. 2 Gün cezanın uygulanması için o ceza puanının artırılması gerekir. Çünkü ceza verilen kişini ceza puanı otomatik olarak 10 artar. Bunu biz ayrı şekilde vermedik ceza aldığınız için arttı..

Birde neden müdahale edilmedi demişsiniz. Kurallar orada uyan uyan uymayan ne seni bağlar ne beni bağlar ne de birbaşkasını. O kuralları okumadan yorum yaptı birçok kişi ve halada kurallardan haberi olmayanlar var sitemizde. Onlarda cezalarını çekiyorlar.

Her an sitede bulunmak konumunda mıyız? Ayrıca sitede gözüksek bile sürekli yeniliyor muyuz birde böyle düşün + sürekli gözlerimiz pm geldi mi diye pm kutusunu takip etmiyor. Pm geldiğini gördüğümüz anda da bakıyoruz. Şikayet etmek yaptığın doğru bir davranış ama buna rağmen cevap vermen yanlıştır. çünkü kurallarda açıkçası belirtilmiş karşılık verince aynı cezayı alırsınız diye. Daha diyecek bişey yok.

Anlatabilmişimdir umarım.
[/b][/quote]
bende bu kalınlaştırdığım sebepten
başka bir forumda ceza almıştım
adamın biri durduk yerde çatmıştı
3250 nin yanında temizleme bezini teknosa vermiyor
başka yerden alanlar var mı diye soru sormak kabahatmış
tabi şahıs 14 gün ben ise 7 gün ceza almıştım

demek istediğim olur böyle hatalar
gurur meselesi yapmanın bir anlamı yok
birileri ceza almadı diyorsun
sebeplerini belirt bence şu sebepten şu kişide ceza almalı
gözden kaçmış dikkat edilmemiş olabilir

gknky

gknky

Üye
yönetim belirtti kaç kere yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt