<div class='quotetop'>(Zero @ May 23 2006, 10:46 AM) [post=340812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#CC0000">Ceza kararı alırken bu tarz tepkilerle karşılaşacağımızı iyi biliyorduk, buna rağmen gereğinden fazla taviz vermemiz düşünülemezdi. </span>
Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı. Spor forumundaki üst konuları okuyan arkadaşlar, verilen cezaların sembolik olduğunu çok daha iyi anlayacaklardır.
Taraflı olunduğunu iddia etmeden önce Kararın Oybirliği ile alındığının, Yönetimde taraftar mantığıyla hiçbirzaman kararlar alınmadığının bilinmesi gerekir.
Hatalarımıza karşı verilen tepkiyi "gurur meselesi" yapmak yerine "olgunlukla karışılayabilmek" gerekir..
Böylesi gayrıciddi bahanelerle bu tarz kararlar alan arkadaşları makul ve mantıklı olmaya çağırıyorum.
[/b][/quote]
<span style="color:#CC0000">1. </span>Cezalar bu tip tepkiler ile karşılaşacağınızı düşünüyordunuz da neden konunun karışacağı size bildirildiğinde müdahalede bulunmadınız? İlk başta konuya bir uyarı ekleyip, tartışmaların, hakaretlern devamının halinde hemen gerekli yağtırımların uygulanması gerekirdi, bunu neden yapmadınız? Bunu ben ve diğer arkadaşlar çok merak ediyoruz.
<span style="color:#CC0000">2.</span> Tartışma sonrası cezaları neden sembolik olarak verdiniz? Kural dışı davranışların gerçek yaptırımları neden uygulanmadı? "Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı." mantığı hiç de iyi gelmiyor. Şampiyonluk bahanesi ile kimsenin kimseyi küçük düşürücü mesajlar yazmaya hakkı yok. Burası bir "Sanal Aile" ortamı, ister sevinçli olsun, ister hüzünlü olsun. Forum kurallarına uymak zorunda, uymuyorsa uyulmayan kuralın gerçek yaptırımının uygulanması, bundan taviz verilmemesi gerekir. İyi niyetinizi anlayabiliyorum ama bu yanlış bir davranış.
<div class='quotetop'>(SalihPlus @ May 24 2006, 12:20 AM) [post=341306]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende uyarı almıştım yitik savaşçı ama senin bu yaptığın gövde gösterisi yanlış düşünüyorsunuz açıkcası objektif olunduğunda herşey ortaya çıkacaktır yönetime güvenin kalmaması kimseyi bağlamaz bu tür demeçler vererek yönetimi yermen doğru değil eğer yönetime güvenmiyor olsaydın son gidiyorum yada spor gündemi hakkında bi konu açmazdın zaten spor konularında yeterince yersiz tartışmalar olmadımı.?. yönetime güvenini kaybetmen bi soyut kavrama gönül vermendir bu tavrını doğru bulmuyorum.
[/b][/quote]
Uyarı almayla "Gövde gösterisi" yapmak ile ne tür bir ilişki kurdun, anlayamadım?
<div class='quotetop'>(Zero @ May 24 2006, 11:24 AM) [post=341473]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Herşeyi mükemmel yapıyoruz, %100 adil kararlar alıyoruz" diye bir iddiamız yok zaten, kimse mükemmel değildir. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret sarfediyoruz. Bu noktada Kabul edemeyceğimiz en ağır eleştiri "Adam kayırmak, Taraflı davranmak". Belki gözden kaçırdığımız noktalar olmuştur ama bunun bilinçli yaptığımızı iddia etmek oldukça "ağır bir eleştiri".
Yönetimden bazı arkadaşlarımızın spor forumunda taraftar tartışmalarında yeralmaları, yönetiminde "taraftar mantığıyla hareket ettiği" gibi haksız bir intiba yaratıyor.
Yönetime yönelik eleştirileriniz, gördüğünüz haksızlıklar varsa bunu öncelikle bize iletin. İmalı ifadeler, dolaylı dokundurmalar kafa karıştırmaktan öteye birşey ifade etmiyor. Hatamız varsa kendi içimizde Gerekli "hesaplaşmayı" gerektiği şekilde yaparız ve cevabınıda veririz. Bizden yanıt alamazsanız o zaman buyrun yazın ama dolaylı yazmayın, kime ne tür eleştiriniz varsa açık açık ifade edin.
Olgun davranmaktan kastım "Yapılan uygulamalayla" "gösterilen tepkinin" orantısına dikkat etmek, gereğinden fazla önemli mesele haline getirmemek, hatalarımız varsa bunu "karşı saldırı" ile reddetmek yerine önce kabul edip sonra eleştirmek.
Yapılan açıklamalara bakılırsa "Ortada hiçbir kural ihlali" yok, biz durduk yerde hem Keyfi hemde "Adam kayıran" cezalar verdik. Eğer kurallar varsa, "şampiyonluk" bahanesiyle çiğnenmesine göz yumulamaz.
Birilerine yaptırım uygulamaktan "mutlu olmuyoruz" tabiki. Mümkün olsada kimseye ceza vermekle falan uğraşmasak bu iş çok daha keyifli olurdu
[/b][/quote]
Şampiyonluk kutlaması ( Bundan daha çok tartışma oldu ama... ) yapılan konuları tekrar gözden geçirmeniz, Galatasaraylı arkadaşları kışkırtan kişileri bulmanız gerekiyor. Ceza alan çoğu Galatasaraylı arkadaşları, bazı üyelerin ağır mesajlarına karşılık verdikleri için ceza aldılar. Yani kafaları esip de girip tartışma ortamı yaratmadılar konuya. Onları kışkırtan üyelere de gereğinin yapılması gerek. Tabii sembolik olacak şekilde davranmadan, kuralın gerçek yaptırımıyla.
Asıl üyeleri gözden kaırmışsınız, Caine ve diğerleri bu yüzden burada sizinle tartışıyorlar. Bunu siz de biliyorsunuz.