Ilk Ve Son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
Ilk Ve Son
simdiye kadar maxicep yonetimini asla belirgin bir hata yapilmadigi surece elestirmemistim. siteye 2-3 gundur ugramiyordum. bugun girdim ve 2 gun banlandigimi gordum. banlanan arkadaslara baktim ve hepsi asagi yukari 1 takim taraftari. diger yandan maalesef yonetimdeki bazi arkadaslarin takimlarini destekleyenlerden sadece 1 kisi gosteris olarak banlanmis bizle beraber. simdi site sakini olarak yonetime soruyorum. bu banlanan arkadaslar sadece gostermelik ve diger uyelere az bir dikkat etmeleri yonunde bir gozdagimi yoksa ciddende fanatiklik ve olay cikardiklari icin mi? peki ben sahsım adına olay cıkardıysam nerede ve nasil cıkarmısım, tahrik edenlerden hangisi banlandı??????

site yonetimine bu saatten sonra hic bir sekilde guvenim kalmamistir. herkese tesekkurlerr.

bu soylediklerime ister katılırlar ister katılmazlar. bu sadece benim kendi sahsi gorusumdur. bazı arkadaslar yanlis anlamasınlar. zaten anlayanlarda kendilerini bilenlerdir...

yitik savaşçı

Üye
Caine arkadaşımıza katılıyorum. Şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürmek için ellerinden geleni ardına koymayan isimlere adam gibi cevap verdim diye ceza aldım. Yönetime raporlarımla yardımcı olmak istedim. Olaya müdahale etmeyişleri başlı başına bir hataydı; cezaları görünce iyice şok oldum.

Slayer'dan sonra Caine de yolcuysa...

Bana dostça davranan, hakkı geçen herkese teşekkürler. Buraya kadarmış.

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; May 23 2006, 02&#58;12 AM) [post=340715]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
simdiye kadar maxicep yonetimini asla belirgin bir hata yapilmadigi surece elestirmemistim. siteye 2-3 gundur ugramiyordum. bugun girdim ve 2 gun banlandigimi gordum. banlanan arkadaslara baktim ve hepsi asagi yukari 1 takim taraftari. diger yandan maalesef yonetimdeki bazi arkadaslarin takimlarini destekleyenlerden sadece 1 kisi gosteris olarak banlanmis bizle beraber. simdi site sakini olarak yonetime soruyorum. bu banlanan arkadaslar sadece gostermelik ve diger uyelere az bir dikkat etmeleri yonunde bir gozdagimi yoksa ciddende fanatiklik ve olay cikardiklari icin mi? peki ben sahsım adına olay cıkardıysam nerede ve nasil cıkarmısım, tahrik edenlerden hangisi banlandı??????

site yonetimine bu saatten sonra hic bir sekilde guvenim kalmamistir. herkese tesekkurlerr.

bu soylediklerime ister katılırlar ister katılmazlar. bu sadece benim kendi sahsi gorusumdur. bazı arkadaslar yanlis anlamasınlar. zaten anlayanlarda kendilerini bilenlerdir...
[/b][/quote]

Bu konuda Fenerli bjk li Galatasaray lı 18 arkadaş çeşitli cezalar almışlardır.
Listeye Buradan bakabilirsiniz.
Bu karar yönetimdeki taraflı veya tarafsız arkadaşların oybirliği ile alınmış olup sadece sembolik amaçlı verilmiştir. Şampiyonluğa gölge gelmesin diye beklenilmiş ve sular durulduğunda kurallar gereği bakıldığında tespit edilen arkadaşlara yine özen gösterilerek ve bir ilk i uygulayarak sembolik cezalar verilmiştir.
Kurallar olduğu halde bu es geçilseydi ilerde bunun tartışması olurdu.Bizler de sizlerin ceza almasını üzülerek te olsa onayladık ama belki şu spor kurallarını gözden geçirme zamanı gelmiştir diyerek yönetimin bu kuralları tekrar ele alması gerektiğini düşünüyorum. Cezalara en az sizler kadar bizlerin de üzüldüğünüzü bilmenizi isterim...Saygılar...

Zero

Zero

Üye
Ceza kararı alırken bu tarz tepkilerle karşılaşacağımızı iyi biliyorduk, buna rağmen gereğinden fazla taviz vermemiz düşünülemezdi.
Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı. Spor forumundaki üst konuları okuyan arkadaşlar, verilen cezaların sembolik olduğunu çok daha iyi anlayacaklardır.

Taraflı olunduğunu iddia etmeden önce Kararın Oybirliği ile alındığının, Yönetimde taraftar mantığıyla hiçbirzaman kararlar alınmadığının bilinmesi gerekir.

Hatalarımıza karşı verilen tepkiyi "gurur meselesi" yapmak yerine "olgunlukla karışılayabilmek" gerekir..
Böylesi gayrıciddi bahanelerle bu tarz kararlar alan arkadaşları makul ve mantıklı olmaya çağırıyorum.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bence bu ceza konular&#305;n&#305; yönetim tekrar göze almal&#305;..&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(Zero &#064; May 23 2006, 10&#58;46 AM) [post=340812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ceza kararı alırken bu tarz tepkilerle karşılaşacağımızı iyi biliyorduk, buna rağmen gereğinden fazla taviz vermemiz düşünülemezdi.
Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı. Spor forumundaki üst konuları okuyan arkadaşlar, verilen cezaların sembolik olduğunu çok daha iyi anlayacaklardır.

Taraflı olunduğunu iddia etmeden önce Kararın Oybirliği ile alındığının, Yönetimde taraftar mantığıyla hiçbirzaman kararlar alınmadığının bilinmesi gerekir.

Hatalarımıza karşı verilen tepkiyi "gurur meselesi" yapmak yerine "olgunlukla karışılayabilmek" gerekir..
Böylesi gayrıciddi bahanelerle bu tarz kararlar alan arkadaşları makul ve mantıklı olmaya çağırıyorum.
[/b][/quote]

Buranın altını çizmek isterim. Eğer kurallar tam anlamıyla uygulansaydı 1 hafta ceza alınması gerekirdi.

Ayrıca yönetim bir topluluktur kararlar oy çoğunluğuyla çıkar dolayısıyla taraflı olmak gibi bişey olamaz.

yitik savaşçı

Üye
Sabıka kaydı tutarmışçasına davrandıktan sonra cezaların sembolik olduğunu açıklamanız beni avutmuyor.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yitik savaşçı aynı durum bendede söz konusu,uyarım %10 olmuş,%50 Olmuş farketmiyor,

bu tip basit konular bizleri siteden uzaklaştırmaya yetiyor zaten..

Neyse daha fazla yorum yapmayacagım..İyi Akşamlar Sizlere

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bosverin dostlarim
siteden ayrilma filan olmasin sakin
ikinizde sitede cok sevdigim nadir uyelerdensiniz (yitikle tanisikligimiz olmasada)
bunu içimizemi atalim diyim ne diyim bosverin unutalim gitsin

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Zero &#064; May 23 2006, 10&#58;46 AM) [post=340812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

inanın ki ben gayet mantıklı ve olgunum. bundan şüpheniz olmasın. sadece spor bolumunde yapilan atismalarda ceza almasi gerek kisiler sadece bu kisiler mi? beni mantiga ve olgunluga davet ederken bence kendinizdede bunu bir arayin ve herkese eşit davranın. ortami fazla germek istemiyorum ama bu sitede ciddi bir şekilde üye ayrımı yapildigini düşünüyorum. bana kimde yapilmiş diye sormayın, bu cezayı alacak kişileri seçen ve diger bazı üyeleri kayıran değerli yöneticilerimiz her kimlerse onlar daha iyi bilirler.
şampiyonluğu bile ağız tadıyla bu sitede kutlayamıyorsak neden spor bolumunu acik tutuyorsunuz? neden ceza alan uyeleri buna teşvik eden, sataşan ve sizler tarafından sitede ozel yerlere getirdiğiniz kişileri gormuyorsunuz? bu konuda yaptığım itiraz kesinlikle gurur meselesi değildir ve zaten gururumunda nette değersiz bir ceza yüzünden kırılacağınıda sanmıyorum. yonetimin aldıgı bu kararda bana gore ayrim ve haksızlık yapiliyorsa ve ben buna itiraz bile etmeyip susacaksam ve susmak size gore bir olgunluksa, demek ki ben olgun değilmişim...

Salihyet

Salihyet

Üye
bende uyarı almıştım yitik savaşçı ama senin bu yaptığın gövde gösterisi yanlış düşünüyorsunuz açıkcası objektif olunduğunda herşey ortaya çıkacaktır yönetime güvenin kalmaması kimseyi bağlamaz bu tür demeçler vererek yönetimi yermen doğru değil eğer yönetime güvenmiyor olsaydın son gidiyorum yada spor gündemi hakkında bi konu açmazdın zaten spor konularında yeterince yersiz tartışmalar olmadımı.?. yönetime güvenini kaybetmen bi soyut kavrama gönül vermendir bu tavrını doğru bulmuyorum.

Zero

Zero

Üye
"Herşeyi mükemmel yapıyoruz, %100 adil kararlar alıyoruz" diye bir iddiamız yok zaten, kimse mükemmel değildir. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret sarfediyoruz. Bu noktada Kabul edemeyceğimiz en ağır eleştiri "Adam kayırmak, Taraflı davranmak". Belki gözden kaçırdığımız noktalar olmuştur ama bunun bilinçli yaptığımızı iddia etmek oldukça "ağır bir eleştiri".

Yönetimden bazı arkadaşlarımızın spor forumunda taraftar tartışmalarında yeralmaları, yönetiminde "taraftar mantığıyla hareket ettiği" gibi haksız bir intiba yaratıyor.

Yönetime yönelik eleştirileriniz, gördüğünüz haksızlıklar varsa bunu öncelikle bize iletin. İmalı ifadeler, dolaylı dokundurmalar kafa karıştırmaktan öteye birşey ifade etmiyor. Hatamız varsa kendi içimizde Gerekli "hesaplaşmayı" gerektiği şekilde yaparız ve cevabınıda veririz. Bizden yanıt alamazsanız o zaman buyrun yazın ama dolaylı yazmayın, kime ne tür eleştiriniz varsa açık açık ifade edin.

Olgun davranmaktan kastım "Yapılan uygulamalayla" "gösterilen tepkinin" orantısına dikkat etmek, gereğinden fazla önemli mesele haline getirmemek, hatalarımız varsa bunu "karşı saldırı" ile reddetmek yerine önce kabul edip sonra eleştirmek.

Yapılan açıklamalara bakılırsa "Ortada hiçbir kural ihlali" yok, biz durduk yerde hem Keyfi hemde "Adam kayıran" cezalar verdik. Eğer kurallar varsa, "şampiyonluk" bahanesiyle çiğnenmesine göz yumulamaz.
Birilerine yaptırım uygulamaktan "mutlu olmuyoruz" tabiki. Mümkün olsada kimseye ceza vermekle falan uğraşmasak bu iş çok daha keyifli olurdu

ua_yako

ua_yako

Üye
ayni sey ßenimde ßasima geLdi ...&#33;
ßen haLa neden ßoLe ßsy oLdu..anLamadim?
ßiri acikLayaßiLir mi yoksa ßoLe surekLi banLanaLimmi>>>

barabelli

barabelli

Üye
caine bnce uye ayr&#305;m&#305; yap&#305;lm&#305;yor bu konuda haks&#305;zs&#305;n egere neden&#305;n&#305; &#305;stersen bana pmden ula&#351; bn sane d&#305;rek soyley&#305;m burda ac&#305;klamak &#305;stem&#305;yorum...dahada tart&#305;sma alevlene b&#305;l&#305;r bnce s&#305;te yonet&#305;c&#305;ler&#305;mez objekt&#305;f kararlar almaya cal&#305;sm&#305;s ve sembol&#305;k olarak ceza verm&#305;s olduklar&#305;n&#305; soyluyolar.
CA&#304;NE sen kend&#305;n&#305; olgun olarak goster&#305;yoersun bu cok guzel b&#305;s&#305; &#305;ste gel bu guzell&#305;g&#305; bozmay&#305;p ca&#305;ne ve d&#305;er uyelere bu sozum ::::ayr&#305;lmay&#305; dusunmey&#305;n sadece 1 olayd&#305;r bu her &#305;nsan ve her yonet&#305;m hata yapab&#305;l&#305;r d&#305;m&#305;

sal&#305;hyet :: y&#305;t&#305;k savasc&#305;ya verd&#305;g&#305;n cevaba b&#305;r seyler soylemek &#305;st&#305;yorum ama sanmay&#305;nk&#305; y&#305;t&#305;k savasc&#305;y&#305; kay&#305;r&#305;yorum falan sadece bn tarafs&#305;z yorum yap&#305;yorum y&#305;t&#305;k savasc&#305; kend&#305;n&#305; savunuyor okuman yazman var okumussundur &#39;&#39;Caine arkada&#351;&#305;m&#305;za kat&#305;l&#305;yorum. &#350;ampiyonluk kutlamalar&#305;na gölge dü&#351;ürmek için ellerinden geleni ard&#305;na koymayan isimlere adam gibi cevap verdim diye ceza ald&#305;m. Yönetime raporlar&#305;mla yard&#305;mc&#305; olmak istedim. Olaya müdahale etmeyi&#351;leri ba&#351;l&#305; ba&#351;&#305;na bir hatayd&#305;; cezalar&#305; görünce iyice &#351;ok oldum.&#39;&#39; kend&#305;s&#305;de bu konuyu raporlam&#305;s ama sembol&#305;k olarak ver&#305;len cezada kend&#305;s&#305; b&#305;r sey yapmad&#305;g&#305; savunuyor ve bncede boykle b&#305;r ac&#305;klama yapt&#305;g&#305;na gore yalanc&#305;l&#305;k OLMAZ.. ve kend&#305;s&#305;n&#305;n neden ceza ald&#305;g&#305;n&#305; soruyor ve soracakta hakl&#305;da buna ve koydugu resme GÖVDE GÖSTER&#304;S&#304; DENMEZ zaten ceza alan uyeler&#305;n moral&#305; bozuk sende alevlend&#305;rerek konuyu baska boyutta CEKIYORSUN yanl&#305;&#351;ma b&#305;raz daha ac&#305;klamalar&#305;nda d&#305;kkatl&#305; ol ve tarafs&#305;z davran lutfen

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<span style="color:#CC0000">Ceza kararı alırken bu tarz tepkilerle karşılaşacağımızı iyi biliyorduk, buna rağmen gereğinden fazla taviz vermemiz düşünülemezdi. </span>

[/b][/quote]

<span style="color:#CC0000">1. </span>Cezalar bu tip tepkiler ile karşılaşacağınızı düşünüyordunuz da neden konunun karışacağı size bildirildiğinde müdahalede bulunmadınız? İlk başta konuya bir uyarı ekleyip, tartışmaların, hakaretlern devamının halinde hemen gerekli yağtırımların uygulanması gerekirdi, bunu neden yapmadınız? Bunu ben ve diğer arkadaşlar çok merak ediyoruz.

<span style="color:#CC0000">2.</span> Tartışma sonrası cezaları neden sembolik olarak verdiniz? Kural dışı davranışların gerçek yaptırımları neden uygulanmadı? "Olan bitenin Şampiyonluk sevinciyle yapılmış hatalar olduğuna inanarak verilen cezalar sembolik olarak uygulandı." mantığı hiç de iyi gelmiyor. Şampiyonluk bahanesi ile kimsenin kimseyi küçük düşürücü mesajlar yazmaya hakkı yok. Burası bir "Sanal Aile" ortamı, ister sevinçli olsun, ister hüzünlü olsun. Forum kurallarına uymak zorunda, uymuyorsa uyulmayan kuralın gerçek yaptırımının uygulanması, bundan taviz verilmemesi gerekir. İyi niyetinizi anlayabiliyorum ama bu yanlış bir davranış.

<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 24 2006, 12&#58;20 AM) [post=341306]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende uyarı almıştım yitik savaşçı ama senin bu yaptığın gövde gösterisi yanlış düşünüyorsunuz açıkcası objektif olunduğunda herşey ortaya çıkacaktır yönetime güvenin kalmaması kimseyi bağlamaz bu tür demeçler vererek yönetimi yermen doğru değil eğer yönetime güvenmiyor olsaydın son gidiyorum yada spor gündemi hakkında bi konu açmazdın zaten spor konularında yeterince yersiz tartışmalar olmadımı.?. yönetime güvenini kaybetmen bi soyut kavrama gönül vermendir bu tavrını doğru bulmuyorum.
[/b][/quote]

Uyarı almayla "Gövde gösterisi" yapmak ile ne tür bir ilişki kurdun, anlayamadım?

<div class='quotetop'>(Zero &#064; May 24 2006, 11&#58;24 AM) [post=341473]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Herşeyi mükemmel yapıyoruz, %100 adil kararlar alıyoruz" diye bir iddiamız yok zaten, kimse mükemmel değildir. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret sarfediyoruz. Bu noktada Kabul edemeyceğimiz en ağır eleştiri "Adam kayırmak, Taraflı davranmak". Belki gözden kaçırdığımız noktalar olmuştur ama bunun bilinçli yaptığımızı iddia etmek oldukça "ağır bir eleştiri".

Yönetimden bazı arkadaşlarımızın spor forumunda taraftar tartışmalarında yeralmaları, yönetiminde "taraftar mantığıyla hareket ettiği" gibi haksız bir intiba yaratıyor.

Yönetime yönelik eleştirileriniz, gördüğünüz haksızlıklar varsa bunu öncelikle bize iletin. İmalı ifadeler, dolaylı dokundurmalar kafa karıştırmaktan öteye birşey ifade etmiyor. Hatamız varsa kendi içimizde Gerekli "hesaplaşmayı" gerektiği şekilde yaparız ve cevabınıda veririz. Bizden yanıt alamazsanız o zaman buyrun yazın ama dolaylı yazmayın, kime ne tür eleştiriniz varsa açık açık ifade edin.

Olgun davranmaktan kastım "Yapılan uygulamalayla" "gösterilen tepkinin" orantısına dikkat etmek, gereğinden fazla önemli mesele haline getirmemek, hatalarımız varsa bunu "karşı saldırı" ile reddetmek yerine önce kabul edip sonra eleştirmek.

Yapılan açıklamalara bakılırsa "Ortada hiçbir kural ihlali" yok, biz durduk yerde hem Keyfi hemde "Adam kayıran" cezalar verdik. Eğer kurallar varsa, "şampiyonluk" bahanesiyle çiğnenmesine göz yumulamaz.
Birilerine yaptırım uygulamaktan "mutlu olmuyoruz" tabiki. Mümkün olsada kimseye ceza vermekle falan uğraşmasak bu iş çok daha keyifli olurdu
[/b][/quote]

Şampiyonluk kutlaması ( Bundan daha çok tartışma oldu ama... ) yapılan konuları tekrar gözden geçirmeniz, Galatasaraylı arkadaşları kışkırtan kişileri bulmanız gerekiyor. Ceza alan çoğu Galatasaraylı arkadaşları, bazı üyelerin ağır mesajlarına karşılık verdikleri için ceza aldılar. Yani kafaları esip de girip tartışma ortamı yaratmadılar konuya. Onları kışkırtan üyelere de gereğinin yapılması gerek. Tabii sembolik olacak şekilde davranmadan, kuralın gerçek yaptırımıyla.

Asıl üyeleri gözden kaırmışsınız, Caine ve diğerleri bu yüzden burada sizinle tartışıyorlar. Bunu siz de biliyorsunuz.

yitik savaşçı

Üye
Bana cevap veren bir yönetici çıkmadı şu ana kadar...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum bence uzatmayın olay falan yok zaten sadece uyarı amaçlı bişi o kadar büyükmeyelim lütfen

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Öncelikle hepinize iyi geceler.

1-2 Gün foruma tatilde olmamdan ötürü girememiştim.Birde girdim ne göreyim banlanmışım.Hemen aklıma acaba kardeşim benden habersiz girdi bişeler yaptıda banlandımmı gibisinden bir düşşünce yerleşti.İnanın ilk hissettiğim şey girip özür mesajı yazmak oldu.Fakat gerekli konuyu okuduğumda spor bölümündeki tartışmalar yüzünden banladığımı anladım.Şöyle bir düşündüm banlanacak ne yazdım acaba die.Ama yok bulamadım.Sürekli özeleştiri yaparak hatalarımı tekrarlamamaya çalışan biriyimdir.O şampionluk topic inde yorumda bulunan tüm arkadaşlar banlanmış.Çoğu Galatasaray lı orda o topic e giripte sevincimizi bölmeye çalışan Fenerbahçe li arkadaşların sataşmalarına cevap verdikleri için banlandı.

Asıl banlanması gereken kişiler yerine onların yaptıkları karşısında kendilerini savunmaya çalışanların banlandığı düşüncesindeyim.Olayı ilk gördüğümde bende sinirlenip forumdan ayrılmaya karar verdim fakat sakinleşince gereksiz bir hareke olacağını düşündüm.Tabiki içimde kırgınlık var ama burdayım

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Arkadaşlar,

hiç takım tutmadığımı belki bilen bilir... en azından spor köşesine bakarak bu köşede bir tek dahi mesajım olmadığını görürsününüz... neden takım tutmam.. çünki futbolun bir spor olduğunu bildiğim halde, maçtan sonra yapılan tartışmalara, kavgalara, hatta ölümlere bir türlü anlam verememişimdir...

Bu forumda spor köşesi açıldığı zaman her maçtan konu başlıklarında üyeler birbirine sataştı.. çok kalpler kırıldı.. yönetime bu konuda sitemler edildi.. spor köşesinde düzen sağlamak için dolayısıyle kurallar getirildi.. Amaç nedir? suküneti sağlamak..

Herkes şunu bilmelidir ki; kurallar ihtiyaçtan doğar ve asıl amacı huzuru sağlamak içindir... eğer bir yerde kural yoksa orası, herkesin kafasına göre hareket ettiği bir yerdir ve oreda düzen düşünelemez...

O gece, Türkiye liginin çok önemli iki maçı yapıldı kazanan ve kaybeden takmlar oldu.. doğal olarak her iki taraf tepkisini bir şekilde dile getirdi.. o gece Türkiye de yaralanan insanlar oldu...

Tabiiki durum Maxicep forumlarınada yansıdı.. her iki taraftan üyelerimiz gerçekten konulan kurallar çiğneyerek mesajlar yazdılar konu başlığı açtılar...

Hiç bir Maxicep üyesinin darılıp gitmesini siteden ayrılmasını istemeyiz... bunun kesinlikle bir getirisi yoktur..
Ama eğer orada bir kural varsa uygulanacaktır.. ve uyguladık... belki yönetimin taraflı davrandığını da
düşünebilirsiniz... ama az önce dediğim gibi ben tarafsızım ve yönetimde birisi olarak kararın tarafsızca verildiğini yönetim adına temin ederim...

Sitemizin haber editörü NeedLeFLuff dahi ceza almıştır.. ama burada kendisini tebrik ediyorum ki ceza aldığı halde küsüp gitmediğini büyük olgunlukla beyan etmektedir...

Trafikte yaptığınız hataya karşılık ceza alabilirsiniz... size cezayı yazan polise küsemezsiniz.. cezayı yediğiniz
yoldan bir daha geçmem diyemezsiniz.. yola küsemezsiniz...

Kurallar; ihtiyaçlar doğrultusunda bir kez daha güncellenecektir.. şu an yönetimde bu konu tartışılıyor...

Üyelerin darılıp gitmesi kendi tasaruflarındadır.. Durum böylede olsa Maxicep hiç bir zaman seviyesinden
ödün vermiyecektir...

iyi forumlar...

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(a21a &#064; May 24 2006, 11&#58;31 PM) [post=342034]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar,

hiç takım tutmadığımı belki bilen bilir... en azından spor köşesine bakarak bu köşede bir tek dahi mesajım olmadığını görürsününüz... neden takım tutmam.. çünki futbolun bir spor olduğunu bildiğim halde, maçtan sonra yapılan tartışmalara, kavgalara, hatta ölümlere bir türlü anlam verememişimdir...

Bu forumda spor köşesi açıldığı zaman her maçtan konu başlıklarında üyeler birbirine sataştı.. çok kalpler kırıldı.. yönetime bu konuda sitemler edildi.. spor köşesinde düzen sağlamak için dolayısıyle kurallar getirildi.. Amaç nedir? suküneti sağlamak..

Herkes şunu bilmelidir ki; kurallar ihtiyaçtan doğar ve asıl amacı huzuru sağlamak içindir... eğer bir yerde kural yoksa orası, herkesin kafasına göre hareket ettiği bir yerdir ve oreda düzen düşünelemez...

O gece, Türkiye liginin çok önemli iki maçı yapıldı kazanan ve kaybeden takmlar oldu.. doğal olarak her iki taraf tepkisini bir şekilde dile getirdi.. o gece Türkiye de yaralanan insanlar oldu...

Tabiiki durum Maxicep forumlarınada yansıdı.. her iki taraftan üyelerimiz gerçekten konulan kurallar çiğneyerek mesajlar yazdılar konu başlığı açtılar...

Hiç bir Maxicep üyesinin darılıp gitmesini siteden ayrılmasını istemeyiz... bunun kesinlikle bir getirisi yoktur..
Ama eğer orada bir kural varsa uygulanacaktır.. ve uyguladık... belki yönetimin taraflı davrandığını da
düşünebilirsiniz... ama az önce dediğim gibi ben tarafsızım ve yönetimde birisi olarak kararın tarafsızca verildiğini yönetim adına temin ederim...

Sitemizin haber editörü NeedLeFLuff dahi ceza almıştır.. ama burada kendisini tebrik ediyorum ki ceza aldığı halde küsüp gitmediğini büyük olgunlukla beyan etmektedir...

Trafikte yaptığınız hataya karşılık ceza alabilirsiniz... size cezayı yazan polise küsemezsiniz.. cezayı yediğiniz
yoldan bir daha geçmem diyemezsiniz.. yola küsemezsiniz...

Kurallar; ihtiyaçlar doğrultusunda bir kez daha güncellenecektir.. şu an yönetimde bu konu tartışılıyor...

Üyelerin darılıp gitmesi kendi tasaruflarındadır.. Durum böylede olsa Maxicep hiç bir zaman seviyesinden
ödün vermiyecektir...

iyi forumlar...
[/b][/quote]

futbol bela çook forumda böyle
fanatik olmamak lazım
fanatiklikten bir kazanç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt