İlk uyarımı aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ghost841

ghost841

Üye
uyarı alıcam demek istemiş :D
peki ata abi denen adam:hmmm
bu olay çok sırlı
ama çözücem
yoksa olamazz yoksA hayır olamaz yoksa ata yla aranızda bi şey mi var
yoksa beni aldatıyor muydun söylee söyle dedim sanaa...

Revengeful

Emekli Yönetici
Ata abi yani Praetor. Admin olur kendisi xD

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ata Abi kim yahu ben de tanımıyorum :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Buralarda çok dolaşıyormuş:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Alırım aklını!..

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen yorulma abi

:vur >>>>>:zong:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe

Lacoste

Lacoste

Üye
inş. dewamı gelmez

Mert

Mert

Üye
Tüh ya uyarımda silindi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu konu açılmasa daha kalacaktı :kop:

Mert

Mert

Üye
He ya. Keşke o saatlerde elektrikler kesilseydi :ehe

Paranoya

Paranoya

Üye
Benimki hala duruyo . Adminler için takımlar çok önemli galiba :D . Beşiktaşa eziktaş demiştim bende :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benimki hala duruyo . Adminler için takımlar çok önemli galiba :D . Beşiktaşa eziktaş demiştim bende :D
Bizim için takımlar değil düzen ve huzur önemlidir. Futbol bölümü ise hassas bir bölümdür ve değişik kurallara sahipir.

Uyarı puanın " 20.10.2010 20:03:45" anında silinecek.

Ama bir gariplik var. Beşiktaş'a eziktaş demek forum kurallarına göre "futbol bölümü kural ihlali"dir ve 5 puan ile cezalandırılır. Sense uygunsuz konuşmadan almışsın. Ya eksik verilmiş ya da biz senin o lafını görmemişiz :hmmm
Bir bakmak lazım nerede ne yazmışsın :hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Bizim için takımlar değil düzen ve huzur önemlidir. Futbol bölümü ise hassas bir bölümdür ve değişik kurallara sahipir.

Uyarı puanın " 20.10.2010 20:03:45" anında silinecek.

Ama bir gariplik var. Beşiktaş'a eziktaş demek forum kurallarına göre "futbol bölümü kural ihlali"dir ve 5 puan ile cezalandırılır. Sense uygunsuz konuşmadan almışsın. Ya eksik verilmiş ya da biz senin o lafını görmemişiz :hmmm
Bir bakmak lazım nerede ne yazmışsın :hmmm

Artık ben orasını bilemem silinir silinmez zaten 3 puan pekte önemli değil bana göre. Tam olarak öyle değil zaten eziktaş değil eziktaşlılar demiştim :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese, febe, bejeke - azize, şaban, 6S, 7enerbahçe, Cekirdek, Tüpcü, 8eşiktaş vs..
http://www.maxicep.com/futbol-genel/duyuru-38/

Oturup araştıracak değilim, verilen verilmiştir zaten... Bundan sonrasına dikkat etmek gerek... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt