DeLmIrA Üye hicbi zamannn abi biliom onu ben bagimlilik yapıo bı bulaşan bı daa kurtalmıo D alttaki ilk ne zamannn... ilk ne zaman dedin :P
hicbi zamannn abi biliom onu ben bagimlilik yapıo bı bulaşan bı daa kurtalmıo D alttaki ilk ne zamannn... ilk ne zaman dedin :P
prince of heaven Üye Konu Sahibi 1. sınıfta günlük 50 bindi o zamanlar fena para diildi alttaki ilk ne zaman internete girdin
buyuleyici_kiz Üye 1996 yılında hatta ilk hotmailimi ve semtimizdeki ilk inrernet kafeyi giç unutmam. Alttaki ilk ne zaman uğuruna ölebileceğin bir aşk yaşadın?
1996 yılında hatta ilk hotmailimi ve semtimizdeki ilk inrernet kafeyi giç unutmam. Alttaki ilk ne zaman uğuruna ölebileceğin bir aşk yaşadın?
midnight Üye Originally posted by joker_bgli@Jul 17 2005, 07:47 PM 1996 yılında hatta ilk hotmailimi ve semtimizdeki ilk inrernet kafeyi giç unutmam. Alttaki ilk ne zaman uğuruna ölebileceğin bir aşk yaşadın? [post=111694]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Uğrunda ölmeyeceğim bir aşk yaşamam zaten 8) Alttaki ilk ne zaman dayak yedin?
Originally posted by joker_bgli@Jul 17 2005, 07:47 PM 1996 yılında hatta ilk hotmailimi ve semtimizdeki ilk inrernet kafeyi giç unutmam. Alttaki ilk ne zaman uğuruna ölebileceğin bir aşk yaşadın? [post=111694]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Uğrunda ölmeyeceğim bir aşk yaşamam zaten 8) Alttaki ilk ne zaman dayak yedin?
buyuleyici_kiz Üye Orta ikide iken matematik öğretmenimden haksız yere bir tokat yemiştim,hepsi o kadar. Alttaki ilk ne zaman bir işte girip çalışmaya başladın?
Orta ikide iken matematik öğretmenimden haksız yere bir tokat yemiştim,hepsi o kadar. Alttaki ilk ne zaman bir işte girip çalışmaya başladın?
Legend_Come_Back Üye 15 yaşında çıtır bir delikanlıyken. alttaki ilk nezaman çalışarak voleyi vuramayacağını anladın.