İlk Nexus müşterisine büyük şok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Galaxy Nexus piyasaya çıktı, bu adam satın alan ilk kişi oldu. Ama büyük şoktan habersizdi!

Google ve Samsung'un birlikte geliştirdiği ve dünyanın Android 4.0'lı ilk cep telefonu olan Galaxy Nexus nihayet piyasaya sürüldü. Her yeni cep modelinde olduğu gibi, Galaxy Nexus için de alışılmış bir haber yapacaktık: "İşte Galaxy Nexus'u satın alan ilk kişi..." Ama bu haberimiz, kendiniz şanslı zanneden bu adamın, Alex Ioannou'nun yaşadıklarıyla bir anda bambaşka bir hal aldı.

Engadget'tan aldığımız yukarıdaki resimler, Ioannou'nun Galaxy Nexus'u satın aldığı an ve bundan birkaç saat sonra çekilen iki farklı fotoğrafı. Peki ama ne oldu da Ioannou'nun yüzü bir anda değişti?

"Şanslı" müşteri, evine gidip telefonu çalıştırdığında hiç de beklemediği şeylerle karşılaştı. Gmail ile eşitleme yapamıyordu; çünkü gerekli seçenek telefonda yoktu. Daha da kötüsü, telefonun menüleri arasında, sadece geliştirici sürümlerinde yer alan ve kendisinin mana veremediği seçenekler bulunuyordu.

Hemen Galaxy Nexus'u satın aldığı mağazaya giden İngiliz, burada değişim talep etti ve kendisine yeni bir Galaxy Nexus verildi. Yeni telefonda, öncekindeki sorunlar yoktu. Görünüşe göre, dünyada satılan ilk Galaxy Nexus, hata sonucunda paketlenen bir geliştirici sürümüydü ve tamamlanmamış modellerden biriydi.

Ioannou, şimdi yeni Galaxy Nexus'unun keyfini sürüyor. Ama yaşadığı şoku ve verdiği pozları asla unutamayacağına eminiz...

mstf_l

mstf_l

Üye
of yaa :)

cnbrs56

cnbrs56

Üye
adam ne şanssızmış arkadaş :d:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bizde Nexus İstiyoruz

pRime.

pRime.

Üye
Androidler içinde en alınabilecek telefon, hiç değilse tüm android güncellemelerini hemen alır.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Del Rey

Del Rey

Üye
Bir de Nokia'ya laf atıyorlardı :D

Lenneth

Üye
Piyasadaki en iyi telefonu kullaniyor, unutur bu olayi kisa surede :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu mu en iyi telefon? Multimedya yönünden çok zayıf. Bkz. 5 MP Kamera.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çooook kötü bi durum :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Tester ürünü vermiş olabilirler ilkinde.. Arada olur öyle.

Ocean258

Ocean258

Üye
İlk kullanıcı dıye şaka yapmıslardır :)) Telefonun kıymetını daha ıyı anlasın dıye.. Şaka bı yana gercekten cok ıyı cıhaz hepımıze nasıp olur ınsallah bole bı makına kullanmak

kloı123

kloı123

Üye
adam bi onun ıcın tel degıstırıyor bende ısık sızması var hic bisi yapamıyom

y n s c n

y n s c n

Üye
adam bi onun ıcın tel degıstırıyor bende ısık sızması var hic bisi yapamıyom

x5'in kaderi bu senin yapabiliceğin birşey yok.. Almadan önce araştırdığında ışık sızması olduğunu bilmiyormuydun ?

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
kloı123

kloı123

Üye
biliyordumda baktım herkezde yokmus bu arada ben ideos x5 i alınca ambalaj kutusu acılmıstı bazıları poşetle ambalajlanmıs kutuları ve telefon acılmıstı hatta jelatınınde biraz kalkma vardı sankı bırı acıp bırazını tekrar yapıstırmıs gıbı ama abımle aldık bana kalsa gider timden alırdım

Ocean258

Ocean258

Üye
biliyordumda baktım herkezde yokmus bu arada ben ideos x5 i alınca ambalaj kutusu acılmıstı bazıları poşetle ambalajlanmıs kutuları ve telefon acılmıstı hatta jelatınınde biraz kalkma vardı sankı bırı acıp bırazını tekrar yapıstırmıs gıbı ama abımle aldık bana kalsa gider timden alırdım

hem x5 aldı hemde garantisiz satan bı yerden mı aldı ? ben mı yanlıs anladım ? şartları zorlamıs abın senın kardesım ya :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt