ilk ne zaman bilgisayar ile tanıştınız??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
ilk ne zaman bilgisayar ile tanıştınız??
bya uzun zamn oldu ya
zaten bazen diyorum keşke tanışmasaydım zamanınm çogu onunla geçıyo

2000 yılında haylayf kantır dönemleriydi hey gidi günler hey

Mert

Üye
1. sınıfın ortasında

bilgisayarı ilk 12 yaşındayken kullanmıştım(internete falan girmiştim).ilk kendi bilgisayarım geçen yıl bu ayın 6 sında oldu.o da meslek lisesi bilgisayar bölümü kazandım diye...

15 yaşımda tanışmıştım, MSdos vardı o dönemlerde, biz onlarla büyüdük, exe uzantısıyla klasör açardık, disketle oyun oynardık be..

__xXx__

Üye
vallaha 99 yılında babam iş için ilk kendi bilgisayarını aldığında biraz kurcalamış ama sevmememiştim daha sonra 2002 yılında kendime pc aldırınca sanki benim bir organım gibi olmuştu o zamandan beri de 4 5 kere bilgisayar değiştim

zaza

Üye
2000 yıllarında sanırım 10 yada 9 yaşındayken internetlerin en iyi müşterisiydik akşam 7 den sonra bile oturabilecek izni bile verirlerdi (bizim orada 19:00 dan sonra +18 yaş sınırı vardı )

Mau5Trap

Üye
4 Yaşımda.Hatta klavyeye meyve suyu dökmüştüm.Dün gibi hatılıyorum.

.yaRasa.

Üye
1999 yılında ilk net kafeyi açmıştık.. beyaz kasa, ekran.. yani 6 yaşımdan beri PC başındayım

ben de 4-5 yaşlarımdaydı babam askere geç gitmişti (babamın askere gidip geldiği günleri hatırlıyorm) babamı ziyarete gitmiştik askeriyede vardı bi tane bilgisayar orda mayın tarlası oynamıştım çok iyi hatırlıyorum

Masha

Üye
97 olması gerek o zamanlar disk vardı cd room bile yoktu

Necmati

Üye
o benle tanıştı çıkalımmı falan dedi sonra ben sana ne dedim dedi çıkalım mı dedim oda evet dedi olay karışık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...