Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk ne zaman bilgisayar ile tanıştınız??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pelın_
Konu Sahibi
ilk ne zaman bilgisayar ile tanıştınız??
bya uzun zamn oldu ya
zaten bazen diyorum keşke tanışmasaydım zamanınm çogu onunla geçıyo
Bluetoooth
Üye
4 yaşımda
stainless steel
Üye
2000 yılında haylayf kantır dönemleriydi hey gidi günler hey
Mert
Üye
1. sınıfın ortasında
Mareşal
Üye
2010
fnldstntn
Üye
2001
Kedi Yavrusu
Üye
12 mayıs 2002
mangdaşire
Üye
bilgisayarı ilk 12 yaşındayken kullanmıştım(internete falan girmiştim).ilk kendi bilgisayarım geçen yıl bu ayın 6 sında oldu.o da meslek lisesi bilgisayar bölümü kazandım diye...
Amaru Shady
Üye
2001de
fireman87
Üye
15 yaşımda tanışmıştım, MSdos vardı o dönemlerde, biz onlarla büyüdük, exe uzantısıyla klasör açardık, disketle oyun oynardık be..
__xXx__
Üye
vallaha 99 yılında babam iş için ilk kendi bilgisayarını aldığında biraz kurcalamış ama sevmememiştim daha sonra 2002 yılında kendime pc aldırınca sanki benim bir organım gibi olmuştu o zamandan beri de 4 5 kere bilgisayar değiştim
zaza
Üye
2000 yıllarında sanırım 10 yada 9 yaşındayken internetlerin en iyi müşterisiydik akşam 7 den sonra bile oturabilecek izni bile verirlerdi (bizim orada 19:00 dan sonra +18 yaş sınırı vardı )
ALPARS™
Üye
12
Eskiden atari vardı
Mau5Trap
Üye
4 Yaşımda.Hatta klavyeye meyve suyu dökmüştüm.Dün gibi hatılıyorum.
.yaRasa.
Üye
1999 yılında ilk net kafeyi açmıştık.. beyaz kasa, ekran.. yani 6 yaşımdan beri PC başındayım
jigsaw_54
Üye
ben de 4-5 yaşlarımdaydı babam askere geç gitmişti (babamın askere gidip geldiği günleri hatırlıyorm) babamı ziyarete gitmiştik askeriyede vardı bi tane bilgisayar orda mayın tarlası oynamıştım çok iyi hatırlıyorum
Masha
Üye
97 olması gerek o zamanlar disk vardı cd room bile yoktu
Necmati
Üye
o benle tanıştı çıkalımmı falan dedi sonra ben sana ne dedim dedi çıkalım mı dedim oda evet dedi olay karışık ya