ilk ne zaman bilgisayar ile tanıştınız??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
ilk ne zaman bilgisayar ile tanıştınız??
bya uzun zamn oldu ya:)
zaten bazen diyorum keşke tanışmasaydım zamanınm çogu onunla geçıyo

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
4 yaşımda :)

stainless steel

stainless steel

Üye
2000 yılında haylayf kantır dönemleriydi hey gidi günler hey:ah

Mert

Mert

Üye
1. sınıfın ortasında

Mareşal

Üye
2010 :züü:

fnldstntn

Üye
2001

Kedi Yavrusu

Üye
12 mayıs 2002

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bilgisayarı ilk 12 yaşındayken kullanmıştım(internete falan girmiştim).ilk kendi bilgisayarım geçen yıl bu ayın 6 sında oldu.o da meslek lisesi bilgisayar bölümü kazandım diye...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2001de :)

fireman87

fireman87

Üye
15 yaşımda tanışmıştım, MSdos vardı o dönemlerde, biz onlarla büyüdük, exe uzantısıyla klasör açardık, disketle oyun oynardık be..

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha 99 yılında babam iş için ilk kendi bilgisayarını aldığında biraz kurcalamış ama sevmememiştim daha sonra 2002 yılında kendime pc aldırınca sanki benim bir organım gibi olmuştu o zamandan beri de 4 5 kere bilgisayar değiştim

zaza

zaza

Üye
2000 yıllarında sanırım 10 yada 9 yaşındayken :D internetlerin en iyi müşterisiydik :D akşam 7 den sonra bile oturabilecek izni bile verirlerdi :ehe(bizim orada 19:00 dan sonra +18 yaş sınırı vardı :D)

ALPARS™

ALPARS™

Üye
12
Eskiden atari vardı:)

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
4 Yaşımda.Hatta klavyeye meyve suyu dökmüştüm.Dün gibi hatılıyorum.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
1999 yılında ilk net kafeyi açmıştık.. beyaz kasa, ekran.. yani 6 yaşımdan beri PC başındayım :)

jigsaw_54

Üye
ben de 4-5 yaşlarımdaydı babam askere geç gitmişti (babamın askere gidip geldiği günleri hatırlıyorm) babamı ziyarete gitmiştik askeriyede vardı bi tane bilgisayar orda mayın tarlası oynamıştım çok iyi hatırlıyorum :D

Masha

Masha

Üye
97 olması gerek :hmmm o zamanlar disk vardı cd room bile yoktu :)

Necmati

Necmati

Üye
o benle tanıştı çıkalımmı falan dedi sonra ben sana ne dedim dedi çıkalım mı dedim oda evet dedi olay karışık ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt