arslansem
Üye
-
Konu Sahibi
-
olacak o kadar sayemizde avrupaya ön elemesiz az gitmediler ama sonuç 000000
Ben bu lafa gülerim sadece,dostum şimdi kuru muhabbet yapma... siz gittinizde ne oldu
Ben bu lafa gülerim sadece,
Biz ne mi yaptık???
Eee neyi anlatayım sana?UEFA kupasından sonra ne yaptınızgeçen seneki kadıköy hayalinizi anlatma sadece ama
Eee neyi anlatayım sana?
Anlatılacak başarı yok diyorsan ben susuyorum.işte anlatılcak bir başarı yok ortada bende bunu söylemek istiyorum arkadaş biraz boş muhabbet yapmış...
Anlatılacak başarı yok diyorsan ben susuyorum.
UEFA kupası hemen ardından Süper Kupa,Uefa'dan sonra ise çeyrek final...
Geçen sene 4.tur,ben aklımdakileri yazdım bi araştır derim ben sana
yaw allah aşkına bi onalrı aldınız başka icraat yok ortadaa üsütnden 9 sene gecti hala onla kendinizi avutuyorsunuz siz daha avrupada basarı sağlayamazsınız bunu anlayın artık be
eğer kolay bi başarıysa fener hemen alsın gelsin uefa yı lafta alırlar anca adamlar daha napsın eufa kupasına türk bayraığını yapıştırdılar bi inceleyin fenerliler kupayı alın size en objektifinden yorum
nedir sizdeki bu gs bjk akrdeşliği anlamadım ki birbirinize mac satarak kupa alıyorsunzuı zaten sizde uefa kupası alamadınızzeğer kolay bi başarıysa fener hemen alsın gelsin uefa yı lafta alırlar anca adamlar daha napsın eufa kupasına türk bayraığını yapıştırdılar bi inceleyin fenerliler kupayı alın size en objektifinden yorum
UEFA ve süper kupayı alıp okadar parayı kazandıktan sonraAnlatılacak başarı yok diyorsan ben susuyorum.
UEFA kupası hemen ardından Süper Kupa,Uefa'dan sonra ise çeyrek final...
Geçen sene 4.tur,ben aklımdakileri yazdım bi araştır derim ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?