İlk Kez Se Kullanıyorum da, Nerde benim attığım dosyalar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jazzbass_se

Üye
    Konu Sahibi
İlk Kez Se Kullanıyorum da, Nerde benim attığım dosyalar?
Arkadaş yeni başladım SE kullanmaya foruma da yeni üye oldum.. Şimdi bi kaç sorum olacak..
Attığım herhangi bir jar uzantılı dosya nereye gidiyor telefonda? Yada nereye atmalıyım?
Forumdan indirdiğim temaları nasıl kullanabilirim yardım edin.. Oyun atmak istiyorum, telefonumu özelleştirmek istiyorum..

7Fun

7Fun

Üye
arkadaşım tam olarak belirtmemişsin açııkcası ayrı mevzu bunlar önce model syle yardımcı olayım :)

jazzbass_se

Üye
    Konu Sahibi
Ck15i txt pro kullanıyorum jar uzantılıları çözdüm de, temaları "others" klasörüne atıyorum hiç bir yerde bulamıyorum..

7Fun

7Fun

Üye
adroid cihazlara tema kurabilmek için sanırım yardımcı program gerekiyor yani SE nin java telefonları gbi at çalıştır yok bildiğim kadarıyla.. forum da bildiğim kadarıyla link paylaşımı yasak ama alıntı yatığımı belirtmek isterim. arkadaşa yardımcı olması için bir kaynak link veriyorum lütfen silinmesin çoğu kişi android telefonlara tema etmayı bilmiyor..
burda gayet net bir biçimde açıklamış kardesim arkadasımız. takıldığın bi yer olursa çekinme sorabilirsin..

jazzbass_se

Üye
    Konu Sahibi
txt pro android değil ama..

maviiparantez

Üye
evet txt pro android değil ayrı mix walkman telefonum var aynı sorun bendede var işletim sistemleri hemen hemen aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt